Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Planner servicedienst

Werkgever
Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
vrijdag 11 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 10 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als Planner Servicedienst ben je in contact met onze huurders met als doel de reparatieverzoeken (zoals verstopte riolering, een lekke kraan of klemmende deur) op een klantvriendelijke manier te verhelpen. Dit doe je door nauw samen te werken met de eigen vaklieden of vaste aannemers en samen te komen tot passende oplossingen.

Je functie

Op de Servicedienst komen alle reparatieverzoeken van huurders binnen zoals het repareren van verstopte riolering, een lekke kraan of een kapotte schakelaar. Als Planner beoordeel je en verwerk je de verzoeken in het NCCW-systeem. Je plant afspraken in met de huurders en verdeelt de serviceverzoeken onder de eigen vaklieden of vaste aannemers. Als een aanvullende inspectie of controle nodig is schakel je coördinator Buitendienst of de afdeling Bouwzaken in.

Je houdt zelf de regie op de voortgang, kwaliteit en gereedmelding en lost eventuele knelpunten op. Je beoordeelt facturen op overeenstemming met werkopdrachten en geleverde materialen of diensten. Je controleert en beoordeelt steekproefsgewijs de gestelde kwaliteits- en efficiëntienormen van de verrichte servicewerkzaamheden. Tevens denk je mee over de verbetermogelijkheden van de werkprocessen en de samenwerking binnen en buiten het team.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Dit ben jij:

• Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau
• Je hebt ervaring met het werken in een professioneel klantcontactcentrum
• Klant-, service- en resultaatgericht en een goed inlevings- en oordeelsvermogen
• Je hebt uitstekende mondelinge vaardigheden
• Je kunt vlot werken met diverse ICT-systemen,bij voorkeur NCCW
• Je bent stressbestendig en blijft ook onder drukrustig, effectief en zorgvuldig
• Je ziet het als een uitdaging om continu te leren en verbeteren
• Je werkt goed samen met anderen, neemt verantwoordelijkheid voor het teamresultaat en bent collegiaal
• En bovenal ben je de allerleukste collegavan de wereld!

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Ondersteunende diensten
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Het betreft een vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is vastgesteld op basis van schaal F van de CAO Woondiensten, waarin ook je arbeidsvoorwaarden geregeld zijn. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Contact

Vragen? Bel Brian Nietveld, Coördinator Binnendienst, op 035-672 66 99 Reageren? Stuur je pitch of brief met cv naar: P&O@gooienom.nl Kijk voor meer informatie op: www.gooienom.nl

Over Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

We zijn een middelgrote woningcorporatie die ruim 9000 vhe's verhuurt en beheert in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Met circa 70 medewerkers maken we ons sterk om goede, betaalbare en duurzame huisvesting te bieden in een prettige buurt aan mensen met een bescheiden inkomen of kwetsbare positie. De vraag naar sociale huurwoningen is groot. Onze ambitie is dan ook om de komende jaren meer sociale huurwoningen toe te voegen aan ons werkgebied. Werken bij Het Gooi en Omstreken is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop, er komen veel uitdagingen op ons af en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Het Gooi en Omstreken afwisselend en boeiend.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Locatie: Limburg
Dienstverband