Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Personeelsmedewerker 20 uur

Werkgever
Dudok Wonen
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
woensdag 13 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij gestructureerd en wil je medewerkers faciliteren met jouw kennis van personeelsadministratie, arbeidsvoorwaarden en wet-en regelgeving? Dan hebben we een baan voor jou!

Kom onze afdeling HRM versterken en maak deel uit van een organisatie gericht op groei en ontwikkeling.

We werken met grote inzet aan het huisvesten van mensen in het Gooi. We zijn een organisatie die gelooft dat alle mensen talent hebben; de collega’s en de mensen waarvoor wij werken: huurders, kopers en woningzoekenden. Dat is ook de interne cultuur die wij nastreven. Dit doen we allemaal op een geweldige werkplek; de Melkfabriek in Hilversum. Maar je mag ook ergens anders werken als je dat fijn vindt, want we werken volgens Het Nieuwe Werken. Je afdeling bestaat uit een manager en een HRM adviseur.

Wat ga je doen?

Als personeelsmedewerker werk je proactief aan verschillende resultaatgebieden. Denk daarbij aan de personeelsadministratie, beheer van ons digitale personeels informatiesysteem (VISMA), de administratieve afhandeling van de instroom, doorstroom en uitstroom en verzuim van medewerkers. Je bent vraagbaak voor de medewerkers over de verschillende personeelsregelingen. Je draagt mede zorg voor een juiste uitvoering van onze arbeidsvoorwaarden en het bijhouden van wet-en regelgeving. Hierbij informeer je de medewerkers zowel pro actief als reactief. En natuurlijk geef je zelf ook verder vorm aan het verder ontwikkelen van deze functie.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt ruime ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en je houdt ervan om structuur aan te brengen. Je hebt een opleiding gevolgd op MBO niveau 4 gericht op Personeel en Arbeid of kortgeleden de HBO opleiding HRM afgerond. Persoonlijke kenmerken waarin jij je herkend zijn; enthousiast, accuraat en meedenkend. Uiteraard werk je zelfstandig en durf je ook een beroep te doen op je collega’s.

Wij bieden

Salaris
< € 25.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
20 uur

De functie is beschikbaar voor 16-20 uur, waarbij je minimaal 3 dagen aanwezig kunt zijn. Het betreft een jaarcontract, mogelijk met verlenging. De functie is ingeschaald in salarisschaal G van de CAO Woondiensten (€ 2718,- / € 3328,-).

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen zijn voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling.

We zijn een ‘KLIMMR organisatie’, dat betekent dat je bij ons werkt aan je inzetbaarheid samen met collega’s van 22 andere corporaties in de regio. Zo kun je netwerkbijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan verschillende workshops.

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.

Wil je meer weten over Dudok Wonen, bezoek dan onze website www.dudokwonen.nl.

Over Dudok Wonen

Wij bieden kansen aan mensen en aan het Gooi. Wij geloven in de kracht van onze klanten en medewerkers. Dus geloven we ook in jou. Je hebt talenten en je hebt zin om je zelf verder te ontwikkelen.  Met elkaar creëren we een omgeving waarin dat mogelijk is. We hebben jou  nodig om in de steeds sneller veranderende en onvoorspelbaardere omgeving invulling te kunnen blijven geven aan onze missie.

 

We hebben een organisatie waar maatwerk de norm is. Ons kantoor zit in een bijzonder monument, de Melkfabriek, waar we Het Nieuwe Werken hebben toegepast. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties en klanten die langskomen of hier wonen in de appartementen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen