Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Opzichter vastgoedbeheer veenendaal

Werkgever
Patrimonium woonservice
Plaats
Veenendaal
Plaatsingsdatum
donderdag 4 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Mensen Wonen Samen. Dat is het motto van Patrimonium woonservice in Veenendaal. Mensen staan bij ons centraal. Zij zijn degenen waarvoor we doen wat we doen: Wonen. En Samen is hoe we het doen, als medewerkers binnen de organisatie en ook met veel partners daarbuiten. Wij dragen samen bij aan fijn wonen van mensen in de Veenendaalse samenleving. Dat is onze missie. In 1918 zijn we opgericht om goede huisvesting te verzorgen voor mensen die daar zelf niet in konden voorzien. Ruim honderd jaar later is daarin niets veranderd, al zien we fijn wonen tegenwoordig breder dan destijds. Schoon, heel en veilig beschouwen we als basis dienstverlening. Wij leveren dan ook graag een actieve bijdrage aan de leefbaarheid in de wijken waar we woningen hebben.

 

Ondertussen bouwen we ook aan de vernieuwing van onze organisatie. Slank en slim, inspirerend en verbindend, proactief en effectief, open en gastvrij zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. We koesteren medewerkers met jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat zij duurzaam inzetbaar blijven. Ondertussen werken we aan een geleidelijke verjonging, want nieuwe kennis en inzichten kunnen we goed gebruiken in onze zoektocht naar slimme, verstandige en duurzame wegen. We zijn een aantrekkelijke werkgever die ontwikkeling, mobiliteit en gezondheid stimuleert en faciliteert. Patrimonium heeft ruim 7.500 woningen in Veenendaal en omgeving. De ongeveer 80 medewerkers zijn verdeeld over de afdelingen Wonen, Vastgoed, Bedrijfsvoering en Staf.

 

Voor de afdeling Vastgoed zijn we op zoek naar een

 

 

OPZICHTER VASTGOEDBEHEER 

 

 

De functie

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het (technisch) in goede staat houden van onze huurwoningen en tevreden klanten die weten waar ze aan te zijn. Je beoordeelt reparatieverzoeken, begeleidt mutaties en behandelt verbouwaanvragen van bewoners.

Ook ondersteun je bij de voorbereiding van het planmatig onderhoud en het toezicht hierop. Woningopnames doe je zelfstandig en je maakt heldere afspraken met de huurder over zelf aangebrachte voorzieningen, onderhoudsgebreken en de oplevering van de woning. Je adviseert over de wijze waarop (herstel) werkzaamheden uitgevoerd worden en wat de consequenties zijn. De afspraken leg je zelf vast in ons systeem zodat de afdeling Wonen op de hoogte is van de gemaakte afspraken. Je bewaakt de voortgang van de gemaakte afspraken. Als visitekaartje van onze organisatie ben je van nature klantgericht en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je bent betrouwbaar en integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat sterk in je schoenen en je gaat graag het gesprek aan met onze huurders. Je bent sociaalvaardig en je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde HTS of MBO+ richting bouwkunde met enkele jaren werkervaring. Je hebt een VCA diploma op zak. Je beschikt over een klantgerichte instelling en werkt zeer nauwkeurig. Daarnaast ben je goed in staat om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Het volgen van cursussen om je vaktechnische -en materiaalkennis up to date te houden is voor jou vanzelfsprekend. Digitaal werken kent voor jou geen geheimen en je kunt goed omgaan met computersoftwarepakketten zoals Empire en onderhouds- planningssoftware. Je bent in het bezit van rijbewijs B en auto. Daarnaast ben je kostenbewust, flexibel en klantgericht. Je straalt enthousiasme uit en kunt goed schakelen tussen diverse belangen. Voor jou is afspraak ook echt afspraak.

 

Wat bieden wij?

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract voor 36 uur per week. Het is de bedoeling dat je na dit jaar voor onbepaalde tijd bij ons in dienst komt. Deze functie is ingedeeld in schaal G. Het minimum van de schaal is € 2.718,- en het maximum van de schaal bedraagt € 3.328,-. Je hebt recht op het oude einde van de schaal van € 3.578,- als je vooraf 6 maanden voor een corporatie hebt gewerkt als werknemer of inleenkracht. Daarnaast krijg je bij je start een laptop en telefoon ter beschikking en krijg je alle ruimte om een studie, opleiding of training te volgen.

 

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV per email naar Robert Gerritsen, teamleider Wonen, via r.gerritsen@patrimonium.nl ?Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact met hem op via telefoonnummer 0318 557976 of 06 31610985972

 

 

Kijk voor meer informatie op patrimonium.nl

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen