Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Opzichter vastgoed dagelijks en mutatieonderhoud m/v 36 uur per week

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
maandag 29 oktober 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 16 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De opzichter vastgoed valt onder de afdeling vastgoed. Deze afdeling is zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwbouw als het onderhouden van ons bezit door het uitvoeren van planmatig, dagelijks en mutatieonderhoud.

Taken

Dagelijks onderhoud: de opzichter vastgoed beoordeelt klachten en storingen op technisch gebied, al dan niet door het uitvoeren van technische inspecties.

Mutatieonderhoud: de opzichter vastgoed voert de technische vooropname en eindopname uit op basis van de kaders van GoedeStede en legt dit eenduidig vast.

Communicatie: de opzichter vastgoed is verantwoordelijk voor juiste, tijdige en volledige communicatie met klanten, aannemers, collega's en overige partijen.

Kwaliteit: de opzichter vastgoed is verantwoordelijk voor oplevering van de woning conform mutatiebeleid en voor een technische oplossing passend binnen de gestelde kaders.

Competenties

 1. Plannen en organiseren

 2. Resultaatgerichtheid

 3. Samenwerken

 4. Communicatieve vaardigheden

 5. Integriteit

 6. Flexibiliteit

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

De doelstelling van de functie is het in goede staat opleveren van de woning en het adequaat acteren op reparatieverzoeken met oog voor de woning en omgeving.

Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal MBO+ -niveau, richting bouwkunde.
 • Kennis van regelgeving en procedures rond asbestverwijdering.
 • 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ruime ervaring met huurderscontact.
 • Je bent handig met Office en andere systemen.
 • Kennis van Tobias AX en ShareWorX is een pre

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

De opzichter vastgoed wordt beloond voor zijn/haar werkzaamheden conform de CAO Woondiensten. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaald tijd. Het salaris is ingeschaald in schaal G (maximaal € 3.328,00 bruto per maand) en is afhankelijk van kennis en ervaring.

 

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Richard Colly, teammanager Vastgoed. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie, P&O. Beiden zijn te bereiken op 036-5395394. Jouw reactie voorzien van curriculum vitae zien we graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 16 november aanstaande tegemoet op vacatures@goedestede.nl.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?
Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft dan ook alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Bij GoedeStede werken zo'n 50 enthousiaste collega's. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. Het woonplezier van onze klanten is hierbij een belangrijk thema. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct