Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Opzichter nieuwbouw, 32 -36 uur

Werkgever
Eigen Haard
Plaats
Amsterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 5 december 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 23 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Eigen Haard heeft de ambitie de komende jaren 500 à 700 nieuwbouwwoningen per jaar te realiseren. In al deze nieuwbouwprojecten zorg jij als opzichter nieuwbouw, samen met jouw twee directe collega opzichters, dat Eigen Haard de gewenste woningkwaliteit bereikt.

Als opzichter ben je vanaf de aanbesteding betrokken. Je volgt en bewaakt het hele bouwproces, vanaf het bouwrijp maken en heiwerk tot en met de oplevering en overdracht. De projectmanager nieuwbouw stuurt jou functioneel aan. Jij bent als opzichter een groot deel van je tijd buiten op de bouwplaats, waar de uitvoerder van de aannemer jouw gesprekspartner is. Je woont onder meer bouwvergaderingen en werkoverleggen bij en zorgt voor de vooropnames en opleveringen. Binnen Eigen Haard heb je regelmatig contact met je collega’s van onder andere Ontwikkeling, Verhuur en Vastgoedbeheer.

 

Waar is de afdeling mee bezig?

De afdeling Realisatie heeft als doel om samen met andere betrokken afdelingen het opleverproces van de nieuwbouw te verbeteren, zodat de overdracht aan verhuur en beheer wordt verbeterd en de klanttevredenheid wordt verhoogd naar minimaal een 7,5. Eigen Haard heeft haar duurzaamheidsambities verhoogd en daarom experimenteren wij met circulariteit, BENG- en NOM-woningen. Daarnaast worden alle nieuwbouwwoningen gasloos. Om de toekomstige woningproductie zeker te stellen zoeken we naar passende samenwerkingsvormen met aannemers, zoals turnkeyprojecten, bouwteam en conceptwoningen. Al onze projecten worden in BIM uitgewerkt.

 

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

De opzichter nieuwbouw die wij zoeken werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. Je hebt in de afgelopen jaren de nodige relevante kennis en kunde opgedaan in nieuwbouwprojecten. Voortgangsbewaking van jouw projecten heb je goed in de vingers. Je monitort de uitgezette acties en stuurt aan of bij waar nodig.

Verder beschik je over:

  • mbo werk- en denkniveau;
  • kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen, en de bouwkundige en procesmatige aspecten in relatie tot het realiseren van nieuwbouwprojecten;
  • kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid (Arbowet, Veiligheid- en Gezondheid beleid) en deze kunnen toepassen;
  • inzicht in de mogelijkheden en verantwoordelijkheden/bevoegdheden van externe partijen inzake realisatie van nieuwbouwprojecten;
  • ervaring met houden van toezicht en/ of kwaliteitscontrole bij nieuwbouwprojecten en het aansturen van externe partijen;
  • kennis van en ervaring met BIM is een pre.

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32- 36 uur

Een uitdagende functie in een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Eigen Haard zijn wij gedreven, maar hechten wij ook waarde aan een goede werk/privébalans. Zo  kennen wij een flexibele werktijdenregeling en krijg je bij ons de mogelijkheid om je fulltime werkweek (36 uur) te verdelen over 4 dagen. In gezamenlijk overleg is bij Eigen Haard veel mogelijk!

Bij Eigen Haard heb je goede opleidingsmogelijkheden, een vaste eindejaarsuitkering en, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband. Meer weten over ons arbeidsvoorwaardenpakket? Kijk dan op : https://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/werken-bij-eigen-haard/arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingeschaald in schaal H van de cao Woondiensten (€ 2.836- €3.685 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

 

Contact

Graag ontvangen wij uiterlijk 22 december a.s. jouw motivatiebrief en cv via de sollicitatielink bij deze vacature; Is je interesse gewekt, maar heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Nicole de Vrij, manager Realisatie via tel.nr. 020 680 1801; Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Susan Saracino of Hanneke Lichtenbelt van de afdeling HR/ Werving & Selectie via tel.nr 020 680 1788/1137.

Over Eigen Haard

De media publiceren continu over de overspannen woningmarkt in de Amsterdamse regio. Een regio waar een groot tekort aan woningen is, waar duizenden woningen moeten worden bijgebouwd, waar lange wachtlijsten voor sociale huurwoningen bestaan, waar voor starters geen plek lijkt, voor senioren onvoldoende passende woningen beschikbaar zijn en gezinnen de stad uit vertrekken op zoek naar ruimte . In dit gebied is Eigen Haard dagelijks werkzaam om blijvend een bijdrage te leveren aan een 'ongedeelde stad', waar ondanks de stijgende prijzen plek blijft voor al deze doelgroepen met een kleinere beurs.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen