Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Opzichter - consulent vastgoed

Werkgever
Woningstichting Barneveld
Plaats
Barneveld
Plaatsingsdatum
vrijdag 15 maart 2019
Sluitingsdatum
woensdag 1 mei 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Bij Woningstichting Barneveld is bij de afdeling Wonen een vacature ontstaan voor de functie van

Klantgerichte opzichter - Consulent Vastgoed

Procesmatig talent die gaat voor resultaat

 

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie fungeer je als aanspreekpunt en vraagbaak op het gebied van vastgoed aspecten in- en rondom onze woningen. Denk hierbij aan inspecties bij mutaties, klachtenmeldingen en individuele woningaanpassingen en verbeteringen. Je hebt een adviserende rol richting bewoners over het gebruik van de woning, waaronder zelf aangebrachte voorzieningen. Je draagt proactief oplossingen aan ter bevordering van de leefbaarheid en de verhuurbaarheid van onze woningen.

Ook verricht je inspecties bij problemen in het onderhoud en draag je verbeterpunten en oplossingen aan. Hierbij overleg en onderhandel je met derden en maak je prijsafspraken. Je werkt regelmatig samen met externe partijen (o.a. gemeente en zorginstellingen). Je zorgt voor een correcte administratieve organisatie en bewaakt de voortgang. Tevens lever je een bijdrage aan de onderhoudsbegroting, budgetbewaking en managementrapportages.

 

 

Wie ben je?

Je hebt je diploma MBO op zak en kennis en affiniteit op bouwkundig terrein. Je beschikt over uitstekende administratieve kwaliteiten en hebt ruime ervaring met automatisering (Excel, BIS-NOA van NCCW, Intrawis is een grote pré). Je denkt graag mee over efficiënt werken. Vanzelfsprekend ben je resultaatgericht en kostenbewust. Je bent oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld. Je bent stressbestendig, neemt initiatief en kunt snel schakelen. Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden en door middel van een goede oordeelsvorming kun je prioriteiten stellen. Je ziet klantcontact als een positief onderdeel van de werkzaamheden. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed werken in teamverband. Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto.

 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie voor 32-36 uur per week bij een gezonde en ambitieuze woningcorporatie in een aantrekkelijk woon- en werkgebied. In eerste instantie voor een jaar met de bedoeling dit voor onbepaalde tijd te verlengen na gebleken geschiktheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Deze functie is ingedeeld in functieschaal G met een bijbehorend salaris tussen € 2.718,- en € 3.328,-. Als je bij je aanstelling langer dan een half jaar in de sector werkt is het maximum van de schaal € 3.578,-. Je wordt ingeschaald op basis van relevante kennis en ervaring. Op vrijdagmiddag ben je vrij.

Jouw sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Gerdien van der Ent, manager Wonen, via E-mailadres info@wstg-barneveld.nl   

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact met het team Projectondersteuning opnemen op nummer 0342-427 530.

 

 

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 - 36 uur

Over Woningstichting Barneveld

Woningstichting Barneveld staat, als eigentijdse en betrouwbare partner in wonen, midden in de Barneveldse samenleving. We zijn een lokaal actieve woningcorporatie met ruim 4.000 woningen in ons bezit. Daarmee bieden we huisvesting aan ongeveer 10.000 mensen. We zijn niet alleen ontwikkelaar, beheerder en aanbieder van woningen maar we zijn ook samenwerkingspartner op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijna 50 medewerkers helpen om deze opgave te realiseren. Onze dienstverlening is modern ingericht, digitaal waar het kan, en met persoonlijke contact waar de huurders of wij dat willen. Durven, bewust doen, betrouwbaar en met elkaar; dat zijn de begrippen waar het in onze organisatie om draait. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en belanghouders.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen