Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Ondernemende klantcoördinator team dagelijks onderhoud

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
woensdag 25 april 2018
Sluitingsdatum
woensdag 9 mei 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Gedreven door mensen werkt Centrada aan kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaar wonen in vitale wijken en buurten in Lelystad. Dit realiseren we onder andere door te investeren in onze circa 8500 woningen, waarbij het team Dagelijks Onderhoud met jaarlijks circa 20.000 klantcontacten een belangrijke rol heeft. Werken bij Centrada betekent werken in een dynamische omgeving. De cultuur is no nonsense en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven.

De functie

De klantcoördinator is er verantwoordelijk voor dat de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden goed en naar tevredenheid van de klant worden uitgevoerd binnen de gedefinieerde kwaliteit en het vastgestelde budget. In dit kader coördineer je de werkzaamheden binnen het team en coach je de teamleden bij de uitvoering hiervan.

 

Kerntaken

 • Je draagt er zorg voor dat de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden door het team naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd en binnen de gestelde randvoorwaarden wordt gerealiseerd. Het gaat om het plannen, voorbereiden, uitvoeren en toezicht houden op contract, storings- en mutatieonderhoud. Daarnaast gaat het om brand- en stormschademeldingen en de aanvraag van complexe zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV).

 • Je bewaakt en rapporteert over de voortgang, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden van het team en stuurt zonodig bij. Tevens draag je er zorg voor dat het team maandelijks de clustermanager informeert op het gebied van de financiële voortgang. Aan de medewerker Planning & Begroting lever je financiële input ten behoeve van de kwartaalrapportage.

 • Je levert input  voor het vaststellen van de onderhoudskwaliteit van de woningvoorraad t.b.v. het technisch meerjaren plan (TMP) en je bent sparringpartner voor de adviseur Onderhoudsbeleid op het gebied van het kwaliteitsbeleid van de woning (NEN 2767).

 • Je zorgt voor een goede afstemming met en balans tussen het dagelijks onderhoud en het planmatig onderhoud.

 • Je ondersteunt het team bij het opstellen, monitoren en periodiek bijwerken van de processen en procedures, inclusief de bijbehorende standaard documenten en (financiële) onderleggers.

 • Je motiveert en coacht de individuele medewerker en het team en bereidt functionerings- en beoordelingsgesprekken voor.

 • Je bent de accountmanager voor zakelijke verhuringen (zorgpartijen) op gebied van dagelijks onderhoud en o.a. legionella beheer en contract onderhoud.

 • Je zorgt voor een goede samenwerking tussen de teams verhuur en dagelijks onderhoud en initieert en coördineert afstemmingsoverleggen.

 • Je bent de gesprekspartner van de onderhoudspartijen en zorgt voor evaluatie van de geleverde prestaties

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jouw profiel

 • HBO werk en denkniveau, bij voorkeur bouwkundig of technisch commercieel opgeleid;

 • Ervaring in een commerciële (leidinggevende) functie is een pré;

 • Dienstverlening en ondernemend denken en handelen zijn belangrijke eigenschappen. Je bent constant op zoek naar verbeteringen, een 9+ klantbeleving vind je vanzelfsprekend;

 • Ervaring met het coachen van teams;

 • Ruime ervaring met het beheer en onderhoud van woningen;

 • Inzicht in (financiële) kengetallen en stuurnormen;

 • Ervaring met het opstellen van (financiële) rapportages;

 • Kennis en ervaring op het gebied van sociale volkshuisvesting is een pré;

 • Affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen is een must.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

Wat bieden wij?

Werken bij Centrada kenmerkt zich door een brede verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is Centrada een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal J conform de CAO Woondiensten.

Contact

Informatie en sollicitatie Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Ronald Gouwerok, Manager Vastgoed, telefoonnummer 0320-239679. Meteen solliciteren? Mail je sollicitatie met CV naar vacatures@centrada.nl of maak gebruik van onderstaand button. Je kunt reageren tot uiterlijk 9 mei aanstaande.

Over Centrada

Gedreven door mensen werkt Centrada aan kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaar wonen in vitale wijken en buurten in Lelystad. Dit realiseren we onder andere door te investeren in onze circa 8500 woningen, waarbij het team Dagelijks Onderhoud met jaarlijks circa 20.000 klantcontacten een belangrijke rol heeft. Werken bij Centrada betekent werken in een dynamische omgeving. De cultuur is no nonsense en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen