Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Onderhoudsspecialist

Werkgever
ProWonen
Plaats
Borculo
Plaatsingsdatum
maandag 3 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor de afdeling Vastgoed zijn we vanwege het vertrek van een collega op zoek naar een onderhoudsspecialist. 

De afdeling Vastgoed bestaat in totaal uit 18 medewerkers en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, voorbereiden, organiseren en laten uitvoeren van nieuwbouw, onderhoud- en renovatieprojecten. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met de planning en uitvoering van planmatige onderhoudswerkzaamheden.

Wat ga je doen?
Als onderhoudsspecialist ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding, planning, uitvoering, administratieve vastlegging en bewaking van het planmatig onderhoud. Je houdt vanaf de start tot oplevering van een project toezicht op de uitvoering van het planmatig onderhoud door externe partijen. Je zorgt ervoor dat de uitvoering binnen de afgesproken kwaliteitseisen, procedures, budget en planning plaatsvindt. Verder zorg je voor een correcte en volledige digitale administratie m.b.t. het uitgevoerde onderhoud en legt objectdossiers vast in de woningcartotheek. Ook lever je gegevens aan voor de jaarplanning, begroting en meerjarenonderhoudsbegroting.
Iedere onderhoudsspecialist is op een specifiek thema in het kader van planmatig onderhoud het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe klant.
De onderhoudsspecialist die wij zoeken heeft bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van asbest.

 

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Wat breng je mee?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting.

Ook breng jij het volgende mee:

  • Aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.

  • Kennis van vaktechnische bouwkunde (o.a. asbest).

  • Affiniteit met schilderwerk en installaties.

  • Kennis van verschillende contract- en samenwerkingsvormen.

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de kaders van het planmatig onderhoud.

  • Verantwoordelijkheidsgevoel voor de projectadministratie.

  • Ambitie om tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling.

 
Wie ben je als persoon?
Je bent in staat om op een prettige en heldere wijze contacten met klanten te onderhouden. Je begrijpt als geen ander dat het opbouwen van een werkrelatie met externe partijen belangrijk is en weet partijen maximaal te motiveren voor het effectief en efficiënt uitvoeren van werkzaamheden voor ProWonen. 
Als persoon ben je in staat om vooruit te kijken en ben je digitaal georiënteerd. Je weet zaken te plannen en organiseren en controle en overzicht te behouden. Je bent zelforganiserend, maar weet daarnaast ook wanneer je het team er bij moet betrekken. Tot slot herken je jezelf in de termen klant- en samenwerkingsgericht.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Een veelzijdige en afwisselende functie in een open, transparante en ambitieuze organisatie. Daarnaast krijg je er natuurlijk 80 hele leuke collega’s bij!
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Verder kennen we prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het flexibel invullen van de werktijden. De inschaling is op basis van jouw achtergrond en ervaring.

Contact

Bij inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Rudi Goldewijk, coördinator Planmatig Onderhoud. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij Marieke Simmelink, personeelsadviseur. Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer (0545) 28 50 00. Ben je enthousiast? Mail dan uiterlijk 13 juni jouw motivatie en CV naar marieke.simmelink@prowonen.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 24 juni (ochtend).

Over ProWonen

ProWonen is een eigentijdse, Achterhoekse woningcorporatie, die werkt volgens het motto “Thuis bij ProWonen”. We staan voor persoonlijke aandacht, luisteren, verbinden en het verschil maken in de kleine dingen. ProWonen verhuurt en onderhoudt meer dan 8.000 woningen, garages en bedrijfsruimten. We zijn een maatschappelijk betrokken corporatie en vinden een goede dienstverlening zeer belangrijk. Samen met zo’n 80 enthousiaste collega’s zetten wij ons in om klanten prettig te laten wonen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding