Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Officemanager (36 uur)

Werkgever
Patrimonium Barendrecht
Plaats
Barendrecht
Plaatsingsdatum
donderdag 10 oktober 2019
Sluitingsdatum
woensdag 23 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Half negen. Nog voordat je goed en wel opgestart bent gaat de telefoon: paniek want de koffieautomaat heeft een storing. Je belt direct de leverancier. Ondertussen druppelen je collega’s binnen en ontvang je het binnengekomen bezoek voor de directeur-bestuurder persoonlijk met een kopje thee. In de keuken praat de schoonmaakster je snel bij voordat ze vertrekt. Op de terugweg check je in de repro of er nog genoeg enveloppen zijn voor de mailing die verstuurd moet worden. De afspraak met de wethouder is gemaakt en alle stukken voor het komende MT-overleg heb je ontvangen. Je hebt nu tijd om de planningsverslagen van je collega’s in hun digitale personeelsdossier te archiveren en de mailbox van de directeur-bestuurder op te schonen. Een typische dag van de officemanager bij Patrimonium… Jij regelt het allemaal wel!

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wij zoeken een proactieve, flexibele officemanager (mbo+ niveau) met humor en aantoonbare ervaring. Je werkt nauw samen met de bestuurssecretaris en personeelsadviseur en je kunt dus ook snel schakelen. Je bent een kei in plannen, organiseren èn in digitaal werken (onder andere Office365 en iBabs).

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Ondersteunende diensten
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur uur

Een prettige, informele werkomgeving bij een maatschappelijk betrokken organisatie, met ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Vergeet ook niet de betrokken collega’s die graag met je samenwerken om de doelstellingen van Patrimonium te behalen. Ieder vanuit zijn eigen discipline.
We hebben een werkplek gereserveerd voor 36 uur per week en we bieden je een overeenkomst voor de duur van een jaar (met mogelijkheid tot vaste aanstelling bij goed functioneren) met een bruto maandsalaris tussen € 2.806 en € 3.659 (schaal G, CAO Woondiensten). Je kunt je verder professionaliseren via onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden, je krijgt een reiskostenvergoeding en een telefoon van de zaak.

Contact

Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je graag uit om vóór 23 oktober te solliciteren via werken@patrimoniumbarendrecht.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 30 oktober in de middag en donderdag 31 oktober in de ochtend. Wil je meer informatie over deze functie? Op onze website www.patrimoniumbarendrecht.nl vind je een uitgebreide functiebeschrijving. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, dan kun je contact opnemen met Jacqueline van der Glas, personeelsadviseur, via telefoonnummer (0180) 64 13 58.

Over Patrimonium Barendrecht

Patrimonium beheert zo’n 2.500 woningen en 300 overige verhuureenheden.

 

De organisatie is verdeeld in vier afdelingen: Vastgoed, Wonen, Financiën en Algemene zaken.

 

De afdeling Algemene Zaken bestaat uit de directeur-bestuurder, bestuurssecretaris, communicatieadviseur en personeelsadviseur. Met elkaar adviseren en ondersteunen we de directeur-bestuurder, de managers en onze collega’s bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.  

 

Onze kernwaarden zijn: lokaal betrokken, samen(werken) en sociaal.

 

Patrimonium richt zich de komende jaren op kwaliteit van wonen:

 • Betaalbaarheid en Beschikbaarheid

 • Huisvesting ouderen en bijzondere doelgroepen

 • Beperking energiegebruik en energielasten

 • Leefbaarheid en sociale stabiliteit

 • Onze huurder centraal!

   

  Thuis in Barendrecht!

   

  We bieden meer dan alleen een betaalbare en veilige woning; we vinden ook een leefbare woonomgeving belangrijk.

   

  We zijn er voor onze huurder.

  Daarom geven we zorgvuldig aandacht aan:

 • Goede woningen

 • Goede dienstverlening

 • Beleid dat goed uit te leggen is.

   

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen