Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker woonzaken

Werkgever
De Woonmensen
Plaats
Apeldoorn
Plaatsingsdatum
woensdag 7 augustus 2019
Sluitingsdatum
zondag 25 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Woonzaken zijn we op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke:

Medewerker Woonzaken

28 uren per week

De functie

Samen met je collega’s van de afdeling Woonzaken verzorg je het passend toewijzen en verhuren van woningen volgens de afspraken voor woonruimteverdeling. Je begeleidt nieuwe huurders en huurders die verhuizen bij het opleveren van de woning. Maar je doet ook bijzondere verhuringen en hebt daarmee ook geregeld overleg met maatschappelijk organisaties.

De verhuurtaken zijn onder andere het adverteren, aanbieden, bezichtigen en toewijzen van vrijkomende sociale huurwoningen. Daarbij hoort ook een stukje administratie, zoals prijsmutaties, huurcontracten opstellen, verhuurnota’s, registratie binnen de systemen en archivering.

Samen met collega’s werk je ook aan het verbeteren van het verhuurproces: hoe kun je de huurder nog beter helpen! En je werkt mee aan de oplevering van nieuwbouw. Daarnaast ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de jaarlijkse huurverhoging.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

 

Jouw profiel

Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond en werkervaring opgedaan in een klantgerichte functie. Je weet alles van woonruimteverdeling, huurrecht, jaarlijkse huurverhoging en het verhuurproces. Je hebt affiniteit met techniek en je werkt netjes.

Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen (ervaring met SG-Tobias AX is een pre). Daarnaast kun je goed luisteren, doorvragen en lastige onderwerpen uitleggen. Het is belangrijk dat je flexibel bent en dat je in drukke periodes extra inzetbaar bent.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28 uur

We bieden:

Een goede werksfeer met fijne collega’s en een salaris tussen € 2.718,- en € 3.328,-  bruto per maand*. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioen bij het SPW, een persoonlijk loopbaanbudget, flexibele werktijden, een mobieltje van de zaak én heerlijke koffie. Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

* de functie is ingeschaald in salarisschaal G van de Cao Woondiensten. Inschaling is afhankelijk van ervaring en beheersing van de functie. Het genoemde salaris is op basis van 36 uren per week.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariël Steijns, manager Wonen, via 06-51364164.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan vóór 26 augustus 2019 via bijgaande link. De eerste gespreksronde vindt plaats op 3 september 2019. De tweede gespreksronde vindt plaats op 12 september.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Over De Woonmensen

Organisatie

Onze droom is goed en betaalbaar wonen voor iedereen.

Wij zijn de Woonmensen, een woningcorporatie die voor het waarmaken van haar droom 5.200 sociale woningen verhuurt in de regio Apeldoorn. Wij richten ons op mensen met beperkte kansen op de woningmarkt. We kennen deze mensen en daarmee ook hun woonbehoeften. Dit is ons vertrekpunt om hen goed, passend en betaalbaar te laten wonen in een prettige buurt. Een buurt die bewoners zelf maken waarbij we op zoek gaan naar hun initiatieven en ideeën. Zij zijn mede verantwoordelijk voor hun woning en woonomgeving en hebben invloed op keuzes die we maken. Onze corporatie is voor en van bewoners.

Werken bij de Woonmensen

Bij woningcorporatie de Woonmensen werken zo’n 50 medewerkers aan prettig wonen in een fijne buurt. Goede en betaalbare huisvesting bieden aan mensen die dat nodig hebben, is onze belangrijkste doelstelling.

We kennen een informele cultuur met volop ruimte voor eigen initiatieven. De lijnen zijn kort. Het managementteam schept de randvoorwaarden waarbinnen proceseigenaren ruimte krijgen om met hun eigen team de klus te klaren.

 

Solliciteer direct