Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker verhuur

Werkgever
Woonopmaat
Plaats
Heemskerk
Plaatsingsdatum
donderdag 12 juli 2018
Sluitingsdatum
maandag 30 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor de afdeling Woondiensten zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Met het team Woondiensten verrichten wij een breed scala aan werkzaamheden zoals receptie, verhuur, incasso, burenbemiddeling, woonfraude, leefbaarheid en sociale projectbegeleiding bij sloop en renovatie.

Wij hebben met het team Woondiensten de ambitie ons verder te ontwikkelen. Rode draad hierbij is dat we samen met onze bewoners zoeken naar een 'goed en fijn thuis'. Dit begint met luisteren en doorvragen om bewoners te ondersteunen en zoveel mogelijk zelf achter het stuur te zetten. Om vorm te geven aan deze ontwikkeling zijn we met het huidige team bezig onze werkwijze verder te optimaliseren. 

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Jij begint als medewerker Verhuur en de kans is groot dat door de ontwikkeling binnen het team deze functie komend jaar verandert. We zoeken daarom een nieuwe collega die breed geöriënteerd is en enthousiast wordt van werken met diverse groepen mensen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur

Een marktconform salaris (salarisschaal F van de CAO Woondiensten). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

We bieden je veel ruimte en zelfstandigheid om je rol zelf in te vullen in een ambitieus en modern bedrijf met een maatschappelijke kerntaak. 

Contact

Wil je solliciteren? Reageer dan vóór 30 juli 2018 naar vacature@woonopmaat.nl. Een assessment is mogelijk onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kan je terecht op onze website www.woonopmaat.nl of je kan contact opnemen met de heer Jos van Buuren, (0251-256010).

Over Woonopmaat

Woonopmaat is een lokaal gerichte wooncorporatie met 8.900 woningen in Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee. De bedrijfscultuur is informeel, open en direct. De bevoegdheden zijn laag in de organisatie neergelegd.

Één van onze prioriteiten is het huisvesten van mensen die om financiële, maatschappelijke of gezondheidsredenen minder makkelijk in hun eigen huisvestingsbehoeften kunnen voorzien. Onze medewerkers zetten zich dagelijks met de bewoners in om een fijne woonomgeving te creëren.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen