Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker vastgoed

Werkgever
Veluwonen
Plaats
Eerbeek
Plaatsingsdatum
donderdag 26 september 2019
Sluitingsdatum
woensdag 9 oktober 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

  • Je stelt de meerjaren-onderhoudsbegroting op en bewaakt de voortgang en de budgetten tijdens de uitvoering van de jaarbegroting.
  • Je brengt de vastgoeddata op orde en houdt deze up-to-date. Dan moet je denken aan gegevensbeheer in het digitale meerjarenonderhoudsprogramma IBISmain, de woningcartotheek, actualisatie van de energielabels en digitalisering van onze woningplattegronden. Ook het vastleggen van vastgoedgegevens van onze nieuwbouwwoningen maakt hier onderdeel van uit.

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van het onderhoudsbeleid en de daarbij horende werkwijzen. Het maken van nacalculaties en het analyseren van vastgoeddata is daar een belangrijk onderdeel van.

  • Je levert vastgoed data aan ten behoeve van projecten en stelt managementinformatie en -rapportages op.

 

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wij zoeken een zelfstandige, resultaatgerichte collega die makkelijk samenwerkt en uitstekend communiceert op verschillende niveaus. Je bent initiatiefrijk en analytisch, kunt goed systematisch werken en uitstekend organiseren.

Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking, waarbij het werken met ViewPoint (Itris) en IBISmain een pré is. Voor deze functie komen wij graag in contact met een vrouw of man met een opleiding op MBO+-niveau. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden een zelfstandige functie in een enthousiast team en een vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. Het salaris is vastgesteld op basis van de CAO Woondiensten, waarin ook je arbeidsvoorwaarden geregeld zijn. De functie is ingeschaald in G (tussen   € 2.806,-- en  € 3.436,-- bruto per maand). We starten in eerste instantie mt een jaarcontract met de intentie dit om te zetten in een vast  dienstverband.

Contact

Heb je interesse? Schrijf, bel of mail ons. We horen graag wie je bent en waarom je voor Veluwonen wilt werken. Stuur je motivatiebrief en cv vóór donderdag 10 oktober naar vacature@veluwonen.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Nel Bruil, manager Vastgoed op 0313-659023.

Over Veluwonen

Veluwonen is een mooie woningcorporatie in Eerbeek met ruim 4000 huizen en 35 medewerkers. Deze huizen staan in drie gemeenten en verpreid over 16 dorpen. Wij zijn er om onze huurders nu en in de toekomst goed te laten wonen in een betaalbare woning van een duurzame kwaliteit. In huizen die mensen tot hun thuis kunnen maken.

Bij Veluwonen zijn de lijnen kort, is een goede sfeer en veel gezelligheid. En er is aandacht voor elkaar. Een beetje huiselijk eigenlijk, maar zonder het werk uit het oog te verliezen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen