Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker sociaal en financieel beheer

Werkgever
Woondiensten Aarwoude
Plaats
Woubrugge
Plaatsingsdatum
vrijdag 8 februari 2019
Sluitingsdatum
zondag 24 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De functie        Je bent verantwoordelijk voor sociaal beheer. Dit doe je door signaleren en aanpakken van eventuele problematiek bij of tussen huurders. Je gaat naar huurders toe en gaat in gesprek. Maar spreekt ook aan als dat nodig is. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het voorkomen van huurachterstanden. Het doel is dat de huurder netjes betaalt. Je hebt korte lijnen met de deurwaarder en doorziet de financiële kant vanuit zowel de huurder als vanuit de corporatie. Om dit goed te kunnen doen bouw en onderhoud je relaties met onze partners.

De uitdaging    De uitdaging is om beeld te krijgen van de huurders en maatwerk te leveren. Wanneer moet je streng zijn en doorpakken? En wanneer is het van belang om te begeleiden naar hulp? Dit gevoel en het tactisch inzetten van de juiste middelen is een behoorlijke uitdaging. De processen zijn je basis en je durft zelf beslissingen te nemen, ook als deze afwijken van het bekende. Je bent een brug tussen de afdelingen Bedrijfsvoering en Wonen. Je kunt snel en goed schakelen tussen verschillende communicatie stijlen.

De lol               Je bent veel in contact met huurders en alle collega’s en hebt werk waarmee je het woonplezier van mensen kunt verbeteren. Je kunt ‘goed doen’ en duidelijkheid geven. Je hebt ruimte om deze nieuwe functie je eigen te maken. En dus ook om bij te dragen aan het ontwikkelen van beleid op het gebied van sociaal en financieel beheer.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

We zoeken       Iemand met een stevige persoonlijkheid, empathisch en communicatief sterk. Met affiniteit voor juridische zaken (huurrecht, incasso). Iemand die graag samenwerkt en zich in wil zetten voor de huurders van Woondiensten Aarwoude. Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met het integraal aanpakken van uitdagingen. Je hebt affiniteit met wonen in de brede zin van het woord.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
28-32 uur

We bieden       Ruimte en vertrouwen om de functie naar jouw eigenheid in te vullen in een vriendelijke werkomgeving. Daarnaast een salaris in schaal I (€ 3.263 – € 4.292 o.b.v. 36 uur per week). De functie is voor minimaal 28 en maximaal 32 uur per week.

Het volledige functieprofiel vind je op onze site.

 Procedure        De procedure is als volgt:

  • Sollicitaties kunnen tot 24 februari via e-mail gestuurd worden naar Anne-Marie van der Bie: avanderbie@woondienstenaarwoude.nl
  • Op woensdag 6 maart zijn de eerste gesprekken op het kantoor van Woondiensten Aarwoude. Het eerste gesprek is met Jolijn Sommers (manager Wonen) en Doeke Overbeek (manager Bedrijfsvoering).
  • Op woensdag 20 maart zijn de tweede gesprekken bij Woondiensten Aarwoude.
  • Na deze gesprekken wordt het vervolg van de procedure bepaald. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure

Contact

Heb je vragen over deze vacature, bel dan naar Anne-Marie van der Bie, directiesecretaresse, via (0172) 50 35 55.

Over Woondiensten Aarwoude

Over                Woondiensten Aarwoude in Woubrugge verhuurt en onderhoudt 2.000 woningen in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem. De corporatie is slim georganiseerd; met zo’n 15 medewerkers wordt het werk gedaan. Dit betekent brede functies, elkaar helpen waar nodig en dichtbij de huurders. Met het nieuwe ondernemingsplan kiest Woondiensten Aarwoude voor een meer sociaal gezicht. Onder andere door de invulling van deze functie geven we hier inhoud aan. We zijn in beweging!

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

  • Functiegroep: Strategie en Beleid
Aanstelling
Opleiding