Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker sociaal beheer

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
vrijdag 28 juni 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 12 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als sociaal beheerder zorg je ervoor dat onze huurders prettig en veilig kunnen samenleven. Samen in complexen van verschillende omvang, samen op een afdeling en samen met mensen met verschillende culturele achtergronden. Dit doe je in nauw contact met de complexbeheerders, die het eerste aanspreekpunt zijn voor onze huurders. Je signaleert en inventariseert problemen en handelt deze af. Huurders kunnen bij jou terecht op het moment dat er complexe vragen zijn over sociaal beheer. Dit kan gaan over problemen onderling, maar ook over klachten bij overlast, vandalisme, illegale onderhuur, overbewoning of ernstige persoonlijke problematiek. Je luistert goed en lost conflicten met respect op. Je treft preventieve maatregelen om problemen te voorkomen. Zonodig verwijs je huurders door naar gespecialiseerde hulpverlenende instanties en onderhoud je contact met diverse partijen, zoals gemeente en politie.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt ervaring met en kennis van (sociale) noodsituaties met betrekking tot woon- en leefomgeving en van de sociale problematiek van jongeren/studenten met verschillende culturele achtergronden. Je bent resultaatgericht, flexibel en weet hoe je met conflicten om moet gaan. Ontwikkelingen op je vakgebied hou je bij en je relateert dit aan de dienstverlening bij Idealis. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van sociale hulpverlening. Ontwikkelingen op je vakgebied hou je bij, je hebt affiniteit met automatiseringssystemen en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels. De voorkeur gaat uit naar iemand die beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring, die het een leuke uitdaging vindt zich, samen met collega’s, in te zetten voor goede, veilige en prettige huisvesting voor onze huurders.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
12 uur

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie voor 12 uur in de week met veel flexibiliteit. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingeschaald in schaal H van de CAO Woondiensten. Dit is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Contact

Heb je interesse in deze functie? Wellicht kunt je het combineren met een andere functie. Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacatures@idealis.nl. Wij staan open voor suggesties. Je wordt snel geïnformeerd over het vervolg. Voor een eventuele tweede gespreksronde vragen wij je een online assessment te doen. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Bart van As, bestuurder op telefoonnummer 0317-472513. Kijk voor meer informatie over Idealis op www.idealis.nl

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Een leuke organisatie waar medewerkers met plezier werken. Samen staan wij voor pretttig en betaalbaar wonen voor de ruim 5.400 studenten en PhD-ers in Ede en Wageningen. Daar verbinden wij ons mee. In alles wat wij doen staat die onbezorgd wonende student, onze huurder, centraal

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen