Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker sociaal beheer/woonmakelaar

Werkgever
Ons Doel
Plaats
Leiden
Plaatsingsdatum
woensdag 5 juni 2019
Sluitingsdatum
zondag 30 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Zoals je al aan de titel kunt zien, gaat het om een combinatie functie. Je bent samen met de collega’s van verhuur verantwoordelijk voor het gehele proces van mutatie en verhuur.  Ook beantwoord je (tweedelijns) vragen en klachten van huurders. Voor het sociaal beheer behandel je overlastzaken en praat je met zowel degenen die overlast ervaren als degenen die overlast geven. Je draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid in woonwijken door bewoners te informeren, adviseren en begeleiden. Daarbij hoort ook het initiëren, oppikken en meewerken aan sociale projecten.  Je werkt samen met een netwerk van Leidse dienstverlenende organisaties. Omdat jij degene bent die volop in de praktijk  staat, draag je natuurlijk ook ideeën aan voor verbetering van onze dienstverlening en lever je input voor beleid.

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wie ben jij?

We verwachten dat je ongeveer de helft van je werktijd bezig bent met sociaal beheer en de andere helft met verhuurtaken.  Je weet goed te schakelen tussen beide werkterreinen en je deelt daarvoor zelf je tijd in en stelt je prioriteiten. Vanzelfsprekend overleg je hierover ook met je collega’s. Je bent daarbij een echte verbinder.  En ook:

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en stemt je communicatie af op verschillende niveaus en achtergronden.
 • Je kiest bewust voor het werken in een klein team.

 • Je hebt een proactieve houding en toont initiatief.

 • Je staat niet stil en blijft aantoonbaar werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 • Je bent een hbo’er met een diploma Sociaal Juridische of Maatschappelijke Dienstverlening op zak.

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Gezien de breedte van het werkterrein is ervaring bij een woningcorporatie een must.

  Een persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Zo kunnen we samen kijken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe die bij de functie en ons team passen.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 à 36 uur in overleg uur

Wat bieden wij?

Een klein, collegiaal team met hart voor de Leidse regio. En een uitstekend salaris volgens de cao Woondiensten schaal H, met  goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleidingsmogelijkheden.

Contact

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en motivatie op naar sollicitatie@onsdoel.nl vóór 30 juni aanstaande. Vermeld in de onderwerpsregel ‘vacature medewerker Sociaal beheer/Woonmakelaar’. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Suzanne Bouwman (manager Wonen) via 071 522 2025. De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 8 juli en de tweede gesprekken in de week van 15 juli 2019.

Over Ons Doel

Ons Doel is een corporatie met ongeveer 2500 verhuurbare eenheden en circa 25 medewerkers. Ons Doel wil betekenisvol zijn op de Leidse woningmarkt. Dat komt tot uitdrukking in onze ambities en in de manier waarop we die willen bereiken.

De ambities van Ons Doel zijn gedurfd en tegelijkertijd realistisch en sluiten aan bij de maatschappelijke ontwikkelingen om ons heen. We geven mede vorm aan een inclusieve samenleving, voegen betaalbare en duurzame woningen toe en werken aan een CO2 neutrale woningvoorraad.

De manier waarop wij werken komt tot uitdrukking in ons motto: ‘met elkaar voor elkaar’.

 • ‘met elkaar’ dus samen met onze netwerkpartners en in co-productie met onze huurders.
 • ‘voor elkaar’ voor onze huurders en kwetsbare mensen in de samenleving.
 • ‘met elkaar voor elkaar’ betekent dat we het samen voor elkaar krijgen, samen bereik je meer en een beter resultaat.

Ons Doel is een toegankelijke en open organisatie. De betrokkenheid bij de organisatie en bij elkaar is groot. Ontwikkeling van de organisatie en medewerkers wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. In kleine, samenwerkende teams hebben we functies op het gebied van Wonen, Vastgoed, Bedrijfsvoering en Klantcontact.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding