Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker sociaal beheer / senior woonconsulent

Werkgever
Maasdelta Groep
Plaats
Spijkenisse
Plaatsingsdatum
donderdag 7 maart 2019
Sluitingsdatum
donderdag 21 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Als senior woonconsulent bemiddel je op het gebied van sociale problematiek, zowel individueel als in groepsverband. Gecompliceerde zaken, waaronder incassoproblemen, neem je voor je rekening. Je werkt hierbij nauw samen met diverse instanties zoals de gemeente. Ook vertegenwoordig je Maasdelta in de lokale zorgnetwerken en overleggen.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je bent klantgericht, maar houdt ook rekening met de belangen van Maasdelta. Je toont empathie, door oprecht te luisteren naar de vraag van de klant en je in te leven in zijn situatie. Ook voel je je verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Samenwerking met collega’s en maatschappelijke partners is daarbij belangrijk.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Om je functie goed te vervullen vragen wij HBO werk- en denkniveau. Je hebt een specialisatie op sociaal gebied en gerichte kennis van Sociaal Juridische Dienstverlening. Deze ervaring kun je ook in de praktijk verkregen hebben. Verder beschik je over kennis op het gebied van huurrecht, incasso en maatschappelijke ontwikkelingen. Je hebt bemiddelingsvaardigheden en kunt goed onderhandelen. Administratief overzicht, accuraat werken en stressbestendigheid zijn belangrijke elementen in deze functie. Integriteit is een vereiste.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Verhuur en Verkoop, Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Waarom werken bij Maasdelta?

Maasdelta is een organisatie die midden in de maatschappij staat. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren en als medewerker heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een vitaliteitsregeling, ruime vergoeding voor ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Bij deze functie hoort salarisschaal H volgens de CAO Woondiensten.

Contact

Informatie Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Inge Dalderup via i.dalderup@maasdelta.nl of 0181 - 603 703. Kijk ook op: www.maasdelta.nl. Solliciteer voor 21 maart 2019 via e-mail: hr@maasdelta.nl. De gesprekken vinden op woensdagmiddag 27 maart plaats.

Over Maasdelta Groep

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse.

Met zo'n 170 medewerkers zorgen we voor goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren. Wij zetten ons in voor duurzame en betaalbare woningen. Maasdelta richt zich vooral op het verbeteren en beheren van bestaande woningen. Ook vernieuwen we wijken door sloop en nieuwbouw van woningen. Daarnaast hebben we aandacht voor een leefbare en veilige woonomgeving. Dat doen we samen met onze huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Solliciteer direct