Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker reparatie

Werkgever
Woonplus Schiedam
Plaats
Schiedam
Plaatsingsdatum
vrijdag 12 juli 2019
Sluitingsdatum
donderdag 22 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als medewerker reparatie bij Woonplus ben je verantwoordelijk voor het adequaat, consequent en klantgericht laten uitvoeren van het reparatieonderhoud van onze woningen. Wat betekent dit concreet? De werkzaamheden worden op kantoor verricht. Op kantoor registreer je onder andere de reparatie- en serviceverzoeken van onze klanten (bewoners) en neem je deze in behandeling. Bijvoorbeeld door het opdracht geven aan aannemers of één van je collega’s. Ook verstrek je informatie aan onze huurders en beantwoord je, voor zover mogelijk, vragen betrekking hebbend op het onderhoud van de woningen. Als het nodig is om meer te weten over een reparatieverzoek, dan schakel je een van jouw collega’s in om de situatie in de woning te bekijken. Door after sales activiteiten probeer je continue onze dienstverlening te verbeteren. Wat is er leuker dan een tevreden klant?

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding en je bent administratief goed onderlegd. Daarnaast beschik je over ongeveer 3 jaar relevante werkervaring. Voor deze functie is het belangrijk dat je een dienstverlenende instelling hebt, over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt en  probleemoplossend en stressbestendig bent ingesteld. Technische kennis en ervaring in een soortgelijke functie zijn een pré.

Kennis van MS-Office en van geautomatiseerde bedrijfsprocessen is een vereiste.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur

Allereerst een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Deze functie is ingedeeld in schaal E (min. € 2.363,- tot max. € 2.813,-). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime studiemogelijkheden en een sportvergoeding. Niet in de laatste plaats: als woonmakelaar werk je met ons mee aan de ontwikkeling van de stad Schiedam met daarbij de waardering van collega's en klanten!

Contact

Kijk voor meer informatie over Woonplus op www.woonplus.nl. Voor informatie over de functie kun je terecht bij Jacqueline Breederland, Teamleider onderhoud, via telefoonnummer 010-2045440. Als je bij Woonplus komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonplus Schiedam

Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming. We beheren en ontwikkelen een mix van woningtypen in verschillende prijsklassen en leveren woondiensten waarmee we inspelen op de behoeften en woonwensen van onze klanten. Werken bij Woonplus betekent werken met een plus. Samen met ca. 110 enthousiaste collega's werk je dagelijks aan het welzijn van een stad waarin ruim 75.000 Schiedammers wonen, werken en ontspannen. Een grote plus is ook dat je binnen onze organisatie op meerdere gebieden de kans krijgt om te groeien, bijvoorbeeld door het volgen van gerichte opleidingen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen