Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker rapportage & control

Werkgever
Elan Wonen
Plaats
Haarlem
Plaatsingsdatum
vrijdag 13 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Voor het team Rapportage & Control zijn wij per direct op zoek naar een ervaren

Medewerker Rapportage & Control
32-36 uur per week

Als medewerker Rapportage & Control ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van de jaarrekening. Je verzorgt de verantwoording naar de Autoriteit Woningcorporaties en het Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Daarnaast pak je diverse andere financiële  werkzaamheden op voor de afdeling Rapportage & Control. Dit doe je in samenwerking met vier collega’s van deze afdeling en de controller. In deze functie heb je ook regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen en externe partijen.

Binnen de afdeling wordt gewerkt in wisselende koppels, op diverse onderdelen van het werk. De samenstelling van de koppels wordt mede gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Hierdoor kun je zeer effectief een bijdrage leveren aan het team, binnen een afwisselende functie.

Het team waarin je komt te werken, heeft te maken met de nodige dynamiek mede door wet- en regelgeving en veranderingen binnen de organisatie. Het team heeft vele ambities, waaronder het doorvoeren van efficiency slagen. Jij ziet deze dynamiek als een uitdaging. Met jouw ruime ervaring in het vakgebied en binnen een veranderende omgeving, kan je hier feilloos op inspelen en waarde toevoegen. 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op ten minste HBO-niveau. Je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring, waarvan minimaal vier jaar in een vergelijkbare functie.

Je hebt gedegen kennis van het software programma Wals en ervaring met Dynamics Empire is een pré. Je werkt accuraat en bent gericht op het leveren van kwaliteit binnen de gestelde deadlines. We verwachten dat je gestructureerd en zelfstandig werkt. Daarnaast ben je ook sterk in de samenwerking met anderen, waarbij je indien gewenst ook sturend optreedt. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie van 32-36 uur per week voor de duur van een jaar. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen binnen een veranderende organisatie en ambities waar te maken.

Je salaris bedraagt maximaal €4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal J, CAO Woondiensten 2017-2018). Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Contact

Reageren? Ben je geïnteresseerd in de functie? Dan ontvangen wij jouw motivatie en cv graag per e-mail: personeelszaken@elanwonen.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Julia Lips-Haagen, HR-adviseur. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Julia Lips-Haagen. Zij is bereikbaar op 023 – 515 98 08.

Over Elan Wonen

Elan Wonen is een vooruitstrevende woningbouwcorporatie in de regio Haarlem en Heemstede. Elan Wonen is een dienstverlener in hart en nieren. Wij staan voor kwaliteit en gaan voor hoge klanttevredenheid. Wij opereren regionaal, zijn realistisch en hebben een gezonde bedrijfsvoering. Elan Wonen geeft je de ruimte! Niet alleen ruimte om te wonen, maar ook ruimte voor eigen initiatief en participatie.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen