Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker projectadministratie (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
donderdag 28 maart 2019
Sluitingsdatum
woensdag 10 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woonzorg Nederland heeft een ambitieuze investeringsagenda. In de aankomende jaren wordt veel geïnvesteerd in nieuwbouw, transformatie en renovatie (ook ten behoeve van duurzaamheid) van ons vastgoed.

Ben jij een oplossingsgerichte, betrokken vakspecialist die toe is aan een tweede stap in je carrière? Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie in een ambitieuze, open en mensgerichte organisatie waar je met veel vrijheid en zelfstandigheid kunt werken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Voor ons team Projectadministratie zijn wij op zoek naar een

Medewerker projectadministratie (32-36 uur per week)

Als medewerker Projectadministratie ben je ben je verantwoordelijk voor de juiste vastlegging van projecten in de administratie van Woonzorg Nederland en het bewaken van projecten in geld, tijd en risico’s. Daarbij ondersteun je met je projectrapportages het management en de afdeling Control. Je werkt in een klein team van vakspecialisten en bent onderdeel van de Financiële administratie maar hebt intensief overleg met andere afdelingen binnen Woonzorg Nederland die betrokken zijn bij de realisatie van projecten.

Je werkzaamheden omvatten:

  • het aanmaken en inrichten van nieuwe projecten binnen de  projectadministratie. Je bewaakt de voortgang van projectgebonden budgetten en projectgegevens in het systeem;
  • het juist, tijdig en volledig registreren van verplichtingen, kosten per project en ook de opbrengsten en prognose eindewerk per project (daaronder valt ook het opstellen en registeren van verrekeningen);
  • een juiste fiscale inrichting van projecten en zorgdragen voor het opstellen en verwerken van de bijbehorende financiële afwikkelingen (nacalculaties);
  • het opstellen van projectrapportages, kwartaalrapportages en liquiditeitsprognoses m.b.t. de projectportefeuille;
  • het voeren van maand- en kwartaalgesprekken met projectverantwoordelijke om de voortgang te bespreken.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Je wil een expert op je vakgebied worden en dit blijven. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt een voor de functie relevante opleiding gevolgd en bent toe aan verdieping. Daarnaast heeft digitale gegevensverwerking en het opstellen van rapportages geen geheimen voor je. Je beschikt over sterk analytisch vermogen, met oog voor detail. Je werkt resultaat- en kwaliteitsgericht en bent zeer omgevingsbewust.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Woonzorg verwacht veel van de medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terugkrijgt. Zo biedt Woonzorg Nederland een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de CAO Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Het betreft een jaarcontract met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Voor deze functie geldt een salaris in schaal J CAO Woondiensten (minimaal € 3.298 met doorgroeimogelijkheden naar maximaal 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur). De inschaling is afhankelijk van je competenties en werkervaring.

Contact

Ga dan vóór donderdag 11 april a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Bakker, senior medewerker projectadministratie via 020-6662619 of 06-57076905. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland in de week van 16 april 2019. De interne en externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen