Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker planning & control 1fte

Werkgever
Woonvizier
Plaats
Made
Plaatsingsdatum
donderdag 23 mei 2019
Sluitingsdatum
zaterdag 8 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Jouw uitdaging

 • je coördineert de werkzaamheden van de financieel administratief en economisch medewerker(s), dat wil zeggen planning, werkverdeling en prioritering van de dagelijks werkzaamheden.

 • je verzorgt mede de (externe) verantwoordingsstukken en je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de planning en control documenten.

 • je signaleert tijdig als financiële resultaten afwijken van de gestelde doelstellingen, je bent nieuwsgierig  en gaat op zoek naar een verklaring.

 • je verzorgt het financiële deel van het jaarverslag inclusief de planning met de accountant.

 • je zorgt voor adequate financiële prognoses (inclusief liquiditeiten.

 • je analyseert de WOZ-, markt- en beleidswaarden van ons bezit.

 • je draagt bij aan projecten waaronder nieuwbouw- en duurzaamheidsprojecten door deze financieel te volgen en te evalueren vanuit financieel oogpunt.

 • je bent een waardevolle sparringpartner voor de leidinggevenden.

 • je adviseert gevraagd en ongevraagd bij financiële en fiscale vraagstukken. Met je adviezen laat je zien dat je ontwikkelingen op je vakgebied volgt en deze kunt vertalen naar onze organisatie.

 • je bent verantwoordelijk voor de aangifte omzetbelasting en je bereidt de aangifte vennootschapsbelasting voor.

 • je draagt bij aan beleidsontwikkeling op financieel en fiscaal gebied.

 • je verzorgt periodiek audits op bestaande werkprocessen, je draagt bij aan en doet voorstellen tot het bijsturen van werkprocessen.


 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Innovatief | organisatiesensitiviteit | coördinatie

Jouw profiel als medewerker planning & control

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

 • Een klant- en servicegerichte instelling;

 • Sterk analytisch vermogen;

 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;

 • Je hebt een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding;

 • Je bent optimistisch, betrokken en creatief, communicatief vaardig, samenwerkingsgericht en vernieuwingsgezind.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Ons aanbod

Je kan rekenen op een uitdagende en brede functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast hebben we een compact team met korte lijnen. Ten slotte ben je onderdeel van een organisatie die werk doet dat er toe doet!

We zijn aangesloten bij de CAO Woondiensten. De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging. Een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Vervolg

Je reactie, in de vorm van motivatie & curriculum vitae, zijn welkom bij mevrouw Karin Marijnissen, via km@woonvizier.net. Mocht je vragen hebben kun je telefonisch contact met haar opnemen via telefoonnummer 0162 – 67 98 11. De reactietermijn eindigt op 8 juni 2019.

Woonvizier is een betrokken en vindingrijke en sterk lokaal verankerde corporatie waarin circa 19 medewerkers samen werken aan goede en betaalbare huisvesting voor mensen met een smalle beurs. Woonvizier verhuurt ongeveer 3000 woningen in de gemeente Drimmelen en Moerdijk. Het is een professionele en informele organisatie met ruimte voor ontwikkeling. De organisatie werkt slim, wendbaar en stelt de huurder voorop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Vervolg Je reactie, in de vorm van motivatie & curriculum vitae, zijn welkom bij mevrouw Karin Marijnissen, via km@woonvizier.net. Mocht je vragen hebben kun je telefonisch contact met haar opnemen via telefoonnummer 0162 – 67 98 11. De reactietermijn eindigt op 8 juni 2019. Woonvizier is een betrokken en vindingrijke en sterk lokaal verankerde corporatie waarin circa 19 medewerkers samen werken aan goede en betaalbare huisvesting voor mensen met een smalle beurs. Woonvizier verhuurt ongeveer 3000 woningen in de gemeente Drimmelen en Moerdijk. Het is een professionele en informele organisatie met ruimte voor ontwikkeling. De organisatie werkt slim, wendbaar en stelt de huurder voorop. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonvizier

Wij zijn Woonvizier, kantoor houdend in Made (gemeente Drimmelen), een ambitieuze, vindingrijke en betrokken woningcorporatie in een landelijke omgeving met circa 2700 vhe.  

De missie van Woonvizier laat zich aldus als volgt vertalen: Wij zetten ons in voor passende en kwalitatief goede huisvesting voor huishoudens met een bescheiden inkomen en specifieke doelgroepen in ons werkgebied. Woonvizier voelt zich mede verantwoordelijk voor een kwalitatief goede woon- en leefomgeving. Om dit te bereiken werkt Woonvizier intensief samen met haar partners.

Onze kernwaarden zijn Lokale Verankering, betrokken en oplossingsgericht; Verbindend ; Slagvaardig, aanspreekbaar, betrouwbaar en laagdrempelig ; Open houding ; Duurzaam en bedrijfseconomische oplossingen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding