Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker planmatig onderhoud

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
donderdag 11 juli 2019
Sluitingsdatum
zondag 11 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

In de functie ben je verantwoordelijk voor de budgetbewaking, kwaliteitsbewaking, coördinatie en begeleiding van planmatige projecten (groot onderhoud, renovaties en grootschalige reparatie) van initiatief tot oplevering. Van het toepassen van LED verlichting tot en met de toepassing van de nieuwste principes van warmteopwekking waarbij duurzaamheid vanzelfsprekend een grote rol speelt. Je organiseert hiervoor aanbestedingen waarbij je voor het gehele proces verantwoordelijk bent, vanaf concept tot en met de selectie van de organisatie die het werk gegund wordt.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Als Medewerker Planmatig Onderhoud werk je graag samen met de klant én je collega’s. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding zoals (werktuig)bouwkunde of installatietechniek. Je kunt goed overweg en hebt affiniteit met diverse automatiseringspakketten. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, ook in het Engels. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring en zet je graag samen met collega’s in voor goede, veilige en prettige huisvesting voor onze huurders.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Een leuke, afwisselende baan in een informele omgeving. Een vast dienstverband na een jaar goed functioneren. Veel ruimte om te werken aan je ontwikkeling. Een actieve personeelsvereniging en regelmatig informele momenten met aandacht voor elkaar. De functie ingeschaald in schaal H van de cao woondiensten en vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

 

Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan zo snel mogelijk naar naar vacatures@idealis.nl. Je wordt dan geïnformeerd over het vervolg. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rezin van Dongen, (vastgoedspecialist) op telefoonnummer 06-41982477.

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Wij doen er alles aan om onze studenten zo onbezorgd mogelijk te laten wonen. Wij zijn er trots om op deze manier bij te dragen aan een onvergetelijke studententijd in het mooie Wageningen. Doe jij met ons mee?

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen