Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker planmatig onderhoud

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
vrijdag 24 mei 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 25 juni 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als medewerker planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor de budgetbewaking, kwaliteitsbewaking, coördinatie en begeleiding van planmatige projecten (groot onderhoud, renovaties en grootschalige reparatie) van initiatief tot oplevering. Van het toepassen van LED verlichting tot en met de toepassing van de nieuwste principes van warmteopwekking waarbij duurzaamheid vanzelfsprekend een grote rol speelt. Je organiseert hiervoor aanbestedingen waarbij je voor het gehele proces verantwoordelijk bent, vanaf concept tot en met de selectie van de organisatie die het werk gegund wordt.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je werkt graag samen met de klant én je collega’s. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding zoals (werktuig)bouw of installatietechniek (bij voorkeur MIT). Je kunt goed overweg en hebt affiniteit met diverse automatiseringspakketten. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, ook in het Engels. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring en zet je graag samen met collega’s in voor goede, veilige en prettige huisvesting voor onze huurders.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch uitvoerend
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van achtergrond en ervaring en bedraagt minimaal  € 2.992,-- en maximaal € 3.685,-- bruto per maand (schaal H van de CAO Woondiensten). Dit is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Contact

Heb je interesse in deze functie? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacatures@idealis.nl. Je wordt dan snel daarna geïnformeerd over het vervolg. Na de tweede gespreksronde volgt een assessment. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Rezin van Dongen, vastgoedspecialist op telefoonnummer 06 - 41 98 24 77. Kijk voor meer informatie over Idealis op www.idealis.nl .

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Wij staan voor pretttig en betaalbaar wonen voor de ruim 5.600 studenten en PhD-ers die bij ons wonen. Daar verbinden wij ons mee. In alles wat wij doen staat die onbezorgd wonende student, onze huurder, centraal.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen

Aanstelling
Opleiding