Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker niet planmatig onderhoud (m/v) 36 uur per week

Werkgever
Idealis
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
zondag 25 november 2018
Sluitingsdatum
zondag 9 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als medewerker Niet Planmatig Onderhoud ben je een belangrijke schakel in het waarborgen van de kwaliteit, leefbaarheid en verhuurbaarheid van onze kamers en appartementen. Heb jij oog voor kwaliteit, kun je goed coördineren en communiceren en zorg jij voor een correcte afhandeling van de administratieve processen? Dan maak jij kans onze nieuwe collega te worden! 

Als medewerker Niet Planmatig Onderhoud ben je onderdeel van een organisatie die goede woonruimte biedt en samen met onze klant zoekt naar de beste oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het proces van reparatieverzoeken en meldingen. Dit proces is geautomatiseerd. Je hebt intern regelmatig overleg met de vastgoedspecialist en beheerders. Daarnaast overleg je met uitvoerende partijen en toeleveranciers. Je voert routinecontroles uit in het kader van regulier contractonderhoud en je coördineert het voorraadbeheer. Binnen de afdeling Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud op het gebied van groen, schoon, heel en veilig. Daarnaast vraag je, in overleg met de manager, offertes op bij externe leveranciers voor onderhoudsprojecten en/of zet je met inkoop aanbestedingen uit. Je kent de wensen van de klant en brengt deze expertise in binnen de eigen organisatie. Ook draag je zorg voor een correcte administratieve afhandeling van facturen en correspondentie. 

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je werkt graag samen met de klant én je collega’s maar kunt je dit ook zelfstandig. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding en hebt affiniteit met onderhoud. Je kunt goed overweg met diverse automatiseringspakketten. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de sector of bent bereid je hierin te verdiepen. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, ook in het Engels. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring en zet je graag samen met collega’s in voor goede, veilige en prettige huisvesting voor onze huurdersJe werkt graag samen met de klant én je collega’s maar kunt je dit ook zelfstandig. Je bent resultaatgericht, flexibel en beschikt over een afgeronde MBO-opleiding en hebt affiniteit met onderhoud. Je kunt goed overweg met diverse automatiseringspakketten. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de sector of bent bereid je hierin te verdiepen. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, ook in het Engels. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring en zet je graag samen met collega’s in voor goede, veilige en prettige huisvesting voor onze huurders

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een salaris afhankelijk van achtergrond en ervaring bedraagt minimaal € 2.718,00 en maximaal € 3.328,00 bruto per maand (schaal G van de cao Woondiensten). Dit is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan voor maandag10 december naar vacatures@idealis.nl. Je wordt dan snel daarna geïnformeerd over het vervolg. Voor een eventuele tweede gespreksronde vragen wij je een assessment te doen. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Bart van As, manager Wonen/Vastgoed op telefoonnummer 0317-426161.

Over Idealis

Idealis is dé studentenhuisvester van Wageningen en Ede. Samen staan wij voor pretttig en betaalbaar wonen voor de ruim 5.400 studenten en PhD-ers in Ede en Wageningen. Daar verbinden wij ons mee. In alles wat wij doen staat die onbezorgd wonende student, onze huurder, centraal

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen