Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker klantenservice

Werkgever
De Woonmensen
Plaats
Apeldoorn
Plaatsingsdatum
woensdag 7 augustus 2019
Sluitingsdatum
zondag 25 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Bij het team Klantenservice maken huurders en relaties voor het eerst kennis met de Woonmensen. We proberen 85% van alle vragen direct te beantwoorden. Voor ons team zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste:

 

Medewerker Klantenservice

24 uren per week

 

Een veelzijdige functie

Samen met je collega’s van team Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Naast het netjes afhandelen van de vragen, ben je ook gastvrouw/-heer om bezoekers professioneel en vriendelijk aan de balie te ontvangen.

Naast je reguliere werk heeft iedereen in het team hun eigen specifieke taken. Wil je bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan de klantonderzoeken, de communicatie naar huurders of de contacten met aannemers. Dat kan! Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

 

Jouw profiel

Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in een klantgerichte en administratieve functie bij een woningcorporatie. Ervaring met klantcontact is een harde eis. Verder kun je goed met verschillende geautomatiseerde programma's werken.

Je bent communicatief sterk. Goed luisteren is belangrijk en je vraagt door. Je kunt omgaan met diverse doelgroepen en past jouw manier van communiceren aan in het gesprek. Je weet welke processen spelen rondom wonen vindt het leuk om samen te werken aan het beter maken van de processen. Je kunt goed prioriteiten stellen en je werkt klantgericht en zorgvuldig. Team Klantenservice werkt volgens een rooster waarbinnen een flexibele inzet gevraagd wordt.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 24-32 uur, Deeltijd <24 uur
Aantal uur
24 uur

 

We bieden:

Een goede werksfeer met fijne collega’s en een salaris tussen € 2.486,- en € 3.019,- bruto per maand*. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioen bij het SPW, een persoonlijk loopbaanbudget, flexibele werktijden, een mobieltje van de zaak én heerlijke koffie. Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

* de functie is ingeschaald in salarisschaal F van de Cao Woondiensten. Inschaling is afhankelijk van ervaring en beheersing van de functie. Het genoemde salaris is op basis van 36 uren per week.

 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariël Steijns, manager Wonen, via 06-51364164.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan vóór 26 augustus 2019 via bijgaande link. De eerste gespreksronde vindt plaats op 5 september 2019. De tweede gespreksronde vindt plaats op 12 september.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Over De Woonmensen

Organisatie

Onze droom is goed en betaalbaar wonen voor iedereen.

Wij zijn de Woonmensen, een woningcorporatie die voor het waarmaken van haar droom 5.200 sociale woningen verhuurt in de regio Apeldoorn. Wij richten ons op mensen met beperkte kansen op de woningmarkt. We kennen deze mensen en daarmee ook hun woonbehoeften. Dit is ons vertrekpunt om hen goed, passend en betaalbaar te laten wonen in een prettige buurt. Een buurt die bewoners zelf maken waarbij we op zoek gaan naar hun initiatieven en ideeën. Zij zijn mede verantwoordelijk voor hun woning en woonomgeving en hebben invloed op keuzes die we maken. Onze corporatie is voor en van bewoners.

Werken bij de Woonmensen

Bij woningcorporatie de Woonmensen werken zo’n 50 medewerkers aan prettig wonen in een fijne buurt. Goede en betaalbare huisvesting bieden aan mensen die dat nodig hebben, is onze belangrijkste doelstelling.

We kennen een informele cultuur met volop ruimte voor eigen initiatieven. De lijnen zijn kort. Het managementteam schept de randvoorwaarden waarbinnen proceseigenaren ruimte krijgen om met hun eigen team de klus te klaren.

 

Solliciteer direct