Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker klantenservice

Werkgever
Dudok Wonen
Plaats
Hilversum
Plaatsingsdatum
donderdag 6 december 2018
Sluitingsdatum
donderdag 13 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Vind jij goede communicatie met klanten en collega’s belangrijk? Vind jij het een uitdaging om de onze klanten de juiste informatie te verstrekken?

Dan hebben we een mooie baan voor jou! Wij zoeken een medewerker klantenservice voor 16 uur per week.

 Jouw afdeling

Het team van medewerkers aan de Klantenservice  draagt zorg voor de eerste opvang en ontvangst van klanten en relaties, zowel aan de balie als telefonisch. Verder behandelt het team zelfstandig eerstelijns vragen en verwijst door bij tweedelijns vragen. De afdeling is ons visitekaartje en klanten en relaties voelen zich welkom en gehoord in de Melkfabriek mede dankzij de ontvangst aan de Klantenservice.

Jouw functie

Je werkt samen met een team van 5 medewerkers en je valt onder de Manager Woonzaken. 

Je ontvangt bezoekers op een plezierige manier en je verwijst door waar nodig. Telefonisch sta je klanten en relaties te woord. Verder verleen je ondersteuning bij administratieve werkzaamheden.

 Je werkzaamheden zijn onder andere:

  • Verstrekken van algemene informatie aan klanten en relaties, zelfstandig beantwoorden van eerstelijns vragen en op basis van eigen inschatting zo nodig doorverwijzen.

  • Verstrekken van informatie voor klantprocessen als Sociaal beheer en Incasso.

  • Zorgen dat je op de hoogte bent van lopende projecten en contactpersonen zodat je klanten en relaties goed kan informeren en adviseren.

  • Informatie geven over alle producten die Dudok Wonen biedt (sociale verhuur, vrije sector en koop)

  • Het voeren van intake gesprekken voor urgentie

  • Ontvangen van klanten en relaties.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Jouw profiel
Je houdt er van om in een team werkzaam te zijn en ook je bijdrage te leveren aan het team. Je bent inzetbaar op woensdag en vrijdag. En samen je collega’s zorg je voor een optimale bezetting van de balie. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een maatschappelijk betrokken instelling. Je bent klantgericht en je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid met een flinke portie geduld. Je vindt het leuk om nieuwe onderwerpen snel eigen te maken.

Je snapt het belang van goede informatie-uitwisseling met collega’s en bent oplossingsgericht. Je mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheden zijn goed. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Ondersteunende diensten
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
16 uur

Wat bieden wij jou?

Een innovatieve organisatie die vooruitstrevend is binnen de corporatiebranche met een uitdagende en open werksfeer. De functie is beschikbaar voor 16 uur.

Wij bieden je een aanstelling voor 16 uur per week met een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij bieden een salaris conform salarisschaal E (€ 2.363-2.813 o.b.v. 36 uur) van de CAO Woondiensten, afhankelijk van je ervaring.

Wij zijn een organisatie met veel aandacht voor talent en persoonlijke ontwikkeling. Wil je in jezelf investeren, dan dagen wij je uit dat bij ons te doen. We vinden het belangrijk dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft, daarom krijg je ons programma 'Fris op je werk' aangeboden. Thema's die aan bod komen zijn voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling.

We zijn een ‘KLIMMR organisatie, dat betekent dat je bij ons werkt aan je duurzame inzetbaarheid samen met collega’s van 20 andere corporaties in de regio. Zo kun je netwerkbijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan verschillende workshops gericht op inzetbaarheid.

We werken in een industrieel monument, de Melkfabriek. Een icoon voor Hilversum. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties, bedrijven en klanten die langskomen of hier wonen in de prachtige appartementen.

 Zoek je meer informatie over onze organisatie, bezoek dan onze website www.dudokwonen.nl

Contact

Reageren? Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae 12 december 2018 per mail naar vacature@dudokwonen.nl t.a.v. Annemieke Bos. Heb je vragen? Neem dan contact op met Annemieke Bos, Adviseur HRM of Jacqueline Handelaar, medewerker Klantenservice, via (035) 646 16 00.

Over Dudok Wonen

Wij bieden kansen aan mensen en aan het Gooi. Wij geloven in de kracht van onze klanten en medewerkers. Dus geloven we ook in jou. Je hebt talenten en je hebt zin om je zelf verder te ontwikkelen.  Met elkaar creëren we een omgeving waarin dat mogelijk is. We hebben jou  nodig om in de steeds sneller veranderende en onvoorspelbaardere omgeving invulling te kunnen blijven geven aan onze missie.

 

We hebben een organisatie waar maatwerk de norm is. Ons kantoor zit in een bijzonder monument, de Melkfabriek, waar we Het Nieuwe Werken hebben toegepast. Een inspirerende en stoere omgeving die je stimuleert om samen te werken en initiatieven te nemen. In de fabriek worden we omringd door andere organisaties en klanten die langskomen of hier wonen in de appartementen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen