Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker informatiemanagement (32 uur per week)

Werkgever
Woonforte
Plaats
Alphen aan den Rijn
Plaatsingsdatum
dinsdag 19 december 2017
Sluitingsdatum
maandag 8 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor onze visie op informatiemanagement. Zo voer je het procesmanagement bij het opstellen van ons I&A-beleidsplan. Bij het opstellen hiervan werk je samen met de manager ICT. Je zorgt voor de optimale afstemming van de informatievoorziening op de behoefte vanuit het primaire proces en bedrijfsvoering (= business), waardoor we effectiever en efficiënter kunnen werken. Ook leid je projecten op gebied van informatiemanagement. Tot slot geef je functioneel leiding aan de functioneel beheerders.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, met kennis op gebied van informatiemanagement en ICT en een aantal jaar relevante werkervaring. Je hebt bij voorkeur kennis van werkprocessen bij een corporatie. Je bent een bruggenbouwer tussen het primaire proces/bedrijfsvoering en ICT. Daarbij ben je in staat om vraagstukken snel te vertalen in praktische oplossingen/toepassingen. Innovatie, klantgerichtheid en samenwerking zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Strategie en Beleid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32 uur

Een informele en prettige werksfeer, enthousiaste en betrokken collega’s, volop opleidingsmogelijkheden en de ruimte om jezelf en deze functie verder te ontwikkelen. Het salaris is conform de CAO Woondiensten schaal J, (max. € 4.572,-- bij 36 uur). We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid, waarbij je je werktijden flexibel kunt indelen.

Contact

Meer details over onze organisatie vind je op www.woonforte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Suzan Knipp, manager Strategie, Vastgoedsturing en Communicatie, 0172-418 574 (niet aanwezig in week 51 en 52) of Mechteld Albers, manager P&O, via 0172-418 553 (niet aanwezig in week 52). We ontvangen jouw sollicitatie (brief en CV) graag vóór 9 januari 2018 via onderstaande link. Je reactie wordt verwerkt door VHVV.nl; zij verzorgen de ontvangstbevestiging en overige correspondentie. De eerste gesprekken zijn gepland op woensdag 17 januari. Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over Woonforte

Woonforte is een woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam en circa 115 medewerkers.

Oog voor mensen, hart voor wonen

Dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven. Daarom biedt Woonforte woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.

Solliciteer direct