Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker huuradministratie 32-36 uur

Werkgever
Maasdelta Groep
Plaats
Spijkenisse
Plaatsingsdatum
woensdag 3 april 2019
Sluitingsdatum
maandag 22 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als medewerker huuradministratie ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom de huurinning. Je zorgt ervoor dat de juiste huur wordt doorberekend en wikkelt de afrekeningen service- en stookkosten af.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat verwachten wij van je?

Je bent klantgericht, maar houdt ook rekening met de belangen van Maasdelta. Je toont empathie, door oprecht te luisteren naar de vraag van de klant en je in te leven in zijn situatie. Ook voel je je verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Samenwerking met collega’s en maatschappelijke partners is daarbij belangrijk.

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Om je functie goed te vervullen vragen wij minimaal MBO werk- en denkniveau met een financiële achtergrond. Verder beschik je over kennis op het gebied van huurrecht, afrekeningen stook- en servicekosten en kun je je goed inleven in de klant. Administratief overzicht en accuraat werken zijn belangrijke elementen in deze functie. Integriteit is een vereiste.

 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Bij deze functie hoort salarisschaal F (€ 2.486 tot € 3.269) volgens de CAO Woondiensten. Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Ruud van Nieuwaal: r.v.nieuwaal@maasdelta.nl of 0181 - 603 703.

Solliciteer voor 22 april 2019 via e-mail: hr@maasdelta.nl. De gesprekken vinden op woensdagochtend 24 april plaats.

Contact

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Ruud van Nieuwaal: r.v.nieuwaal@maasdelta.nl of 0181 - 603 703. Solliciteer voor 22 april 2019 via e-mail: hr@maasdelta.nl. De gesprekken vinden op donderdagochtend 25 april plaats.

Over Maasdelta Groep

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse.

Met zo'n 170 medewerkers zorgen we voor goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren. Wij zetten ons in voor duurzame en betaalbare woningen. Maasdelta richt zich vooral op het verbeteren en beheren van bestaande woningen. Ook vernieuwen we wijken door sloop en nieuwbouw van woningen. Daarnaast hebben we aandacht voor een leefbare en veilige woonomgeving. Dat doen we samen met onze huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen