Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker gebouwenbeheer (36 uur p/w / schaal 10)

Werkgever
Gemeente Buren
Plaats
Maurik
Plaatsingsdatum
donderdag 11 juli 2019
Sluitingsdatum
zondag 11 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De gemeente Buren dient de samenleving van Buren en bouwt aan vertrouwen. We streven ernaar om zoveel mogelijk samen met de gemeenschap keuzes te maken. De behoefte en vragen van inwonersstaan hierbij centraal. De gemeente benadert haar inwoners actief om mee te denken over veranderingen en ontwikkelingen in de eigen omgeving. Ook biedt de gemeente ruimte aan inwoners en partners om zelf met initiatieven te komen en deze te realiseren.

Werken bij de Gemeente Buren

Buren is in ontwikkeling. Een veranderende samenleving, die andere eisen aan de overheid stelt, vraagt om een andere manier van organiseren. In Buren hebben we daarom vanaf 1 oktober 2018 een nieuwe organisatiestructuur neergezet. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 8 teams: Beleid, Regie & Projecten, Beheer, STIB, Werk & Inkomen, Advies, Frontoffice en Backoffice.

Binnen het team Beheer houden we ons bezig met de civieltechnische projecten, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en gemeentelijk vastgoed. In het team werken op dit moment 17 medewerkers naast een aantal externe medewerkers.

Wat houdt de functie in?

Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze gemeentelijke gebouwen. In voorkomende gevallen ben je ook medeverantwoordelijk voor renovaties, verbouw en nieuwbouw van gemeentelijke gebouwen. Je organiseert en coördineert de planmatige-, contract- en dagelijkse onderhoudstaken, inclusief het proces van inkoop en aanbesteding. Je ontwerpt plannen en/of ontwikkelt integraal beleid op een vakspecialistisch gebied. Soms ben je directievoerder en in andere gevallen bereid je de bouwkundige, elektro- en installatietechnische werkzaamheden voor en/of voer je het toezicht met betrekking tot deze werkzaamheden. Je houdt je bezig met het opstellen van (meerjarige) onderhoudscontracten, raamovereenkomsten, contractbeheer en de uitvoering, bijhouding en periodieke actualisatie van het onderhoudsprogramma (MJOP); hiervoor gebruiken wij onder andere het programma O-Prognose.

Advisering en uitvoering van duurzaamheidsmaatregelen en slim energiebeheer worden een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Het verduurzamen van ons vastgoed en verminderen van het (traditionele) energieverbruik vormen komende jaren een belangrijke opgave voor ons team.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste en ondernemende persoon die op een praktische en creatieve manier, met toepassing van technische kennis, makkelijk en snel tot oplossingen komt. Je kan je werk efficiënt plannen en organiseren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de andere betrokken collega’s. Je bent resultaatgericht en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je hebt ervaring met bestekken, aanbestedingen, inkoop- en gunningsprocedures. Tevens heb je ervaring met onderhoudsprogramma's en jaarplannen en weet je deze te vertalen in de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden op het gebied van planmatig-, contract- en dagelijks onderhoud.

Je hebt een relevante hbo-opleiding (of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau) op het gebied van bouwkunde, elektro- en installatietechniek. Enige jaren werkervaring op gebied van gebouwenbeheer is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid, Technisch toezicht
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, collegiaal en ambitieus team in een ontwikkelende organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatieven.

En daarbij bieden we je:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.225, -- per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring;ABP-pensioen;
  • Individueel keuzebudget. Je kan zelf kiezen hoe je dit budget ‘uitgeeft’. Maandelijks extra inkomen? Het in 1 keer uit laten betalen? Extra verlofuren kopen?;
  • (Persoonlijke) Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden in overleg;
  • Laptop van de zaak;
  • Vergoeding voor mobiel telefoongebruik;
  • Tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij een positieve beoordeling aan het einde van dit jaar krijg je een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Sylvia Janssen, teammanager Beheer. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0344. 

Belangstelling?

We willen graag met je kennismaken en nodigen je dan ook van harte uit om te reageren!

Reageren kan tot en met zondag 11 augustus. Mail je sollicitatie naar gemeente@buren.nl of stuur een brief naar Postbus 23, 4020 BA Maurik t.a.v. team Beheer.

De gespreksronde vindt plaats op dinsdag 20 augustus.

De Gemeente Buren hecht veel waarde aan integriteit. Van de kandidaat die in dienst treedt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag.

Contact

gemeente@buren.nl Sylvia Janssen, Teammanager Beheer - 140344

Over Gemeente Buren

Buren is in ontwikkeling. Een veranderende samenleving, die andere eisen aan de overheid stelt, vraagt om een andere manier van organiseren. In Buren hebben we daarom vanaf 1 oktober 2018 een nieuwe organisatiestructuur neergezet. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 8 teams: Beleid, Regie & Projecten, Beheer, STIB, Werk & Inkomen, Advies, Frontoffice en Backoffice.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen