Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker controlling databeheer

Werkgever
De Kernen
Plaats
HEDEL
Plaatsingsdatum
maandag 6 mei 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 17 mei 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne controles en het verklaren van interne verschillen in de financiële administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van data voor onze interne processen en borg je de kwaliteit ervan. Dat doe je door zorg te dragen voor het invoeren, onderhouden en optimaliseren van het databeheer in het primaire systeem.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Een collega met minimaal een MBO werk- en denkniveau op administratief vlak, met ervaring of veel affiniteit met databeheer. Windows Excel kent voor jou geen geheimen. Je werkt zelfstandig, graag met cijfers, bent erg nauwkeurig en het geeft je plezier om problemen op te lossen. Daarnaast ben je communicatief vaardig, gericht op samenwerking, sta je stevig in je schoenen en ben je klantgericht.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Financieel/Administratief, ICT
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
24-32 uur uur

In eerste instantie een contract voor één jaar met de intentie je een vast dienstverband aan te bieden. Na het eerste jaar evalueren we samen ook het aantal benodigde uren. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en is in ingedeeld in salarisschaal G (€ 2.718,- en
€ 3.328- bij fulltime) van de CAO Woondiensten. Vanzelfsprekend zijn onze arbeidsvoorwaarden en CAO prima. Ook investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling. We bieden en vragen flexibiliteit en je krijgt bij ons de ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen.  

Over De Kernen

Van een werkgever als De Kernen mag je dynamiek verwachten. Bij ons werk je in een boeiende omgeving waarin professionaliteit hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden samen- en netwerken belangrijk, net als autonomie en zelfstandigheid. Ook hechten we er veel belang aan dat iedereen een goede verbinding kan maken met het eigen vakgebied en de rest van de organisatie, de klant en externe partijen.

De Kernen is een goede werkgever met oog voor de kwaliteiten en levensfase van elke medewerker en met ruimte voor mensen. We hanteren de CAO-woondiensten en het zogeheten cafetaria-model, waarmee een deel van de arbeidsvoorwaarden flexibel is. Bij De Kernen werken 50 mensen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen