Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker bedrijfsbureau

Werkgever
Woonkracht10
Plaats
Zwijndrecht
Plaatsingsdatum
woensdag 10 april 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 30 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

In deze afwisselende functie:

  • Voer je de onderhoudsadministratie uit.

  • Voer je het contractbeheer uit t.b.v. technische installaties en stem je het werk af met de contractant en zorg je voor de juiste communicatie en commitment met bewoners.

  • Zorg je voor up-to-date vastgoedinformatie (cartotheekgegevens).

  • Werk je verbetervoorstellen op het gebied van archivering en digitalisering uit.

  • Coördineer je zaken op technisch vlak die zich ad hoc aandienen.

  • Los je knelpunten, waar je tegenaan loopt in het dagelijkse werk, samen met je collega’s, op.

  • Lever je een bijdrage aan de meerjarenonderhoudsbegroting, het jaarplan en de complexbeheerplannen.

    Kortom je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare, toegankelijke en actuele administratie, de voortgangsbewaking hierop en de rapportage hierover.

 

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Iets voor jou?

Samen met vijf collega’s van het team bedrijfsbureau zorg je ervoor dat onze medewerkers optimaal zijn ondersteund en gefaciliteerd. Je bent de beste in jouw vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je bent als teamworker altijd op zoek naar de best practice bij vraagstukken die zich op het snijvlak van administratie en techniek bevinden. Je denkt mee over optimalisering van de eigen en andere werkzaamheden gericht op continue verbetering en vernieuwing. Steekwoorden die op jou van toepassing zijn: accuraat, analytisch, signalerend, probleemoplossend vermogen, kostenbewust, resultaatgericht, verbindend en klantgericht. Je beschikt over een hbo denk- en werkniveau. Kennis van Tobias AX, VABI en ervaring in soortgelijke functie is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroepen
Ondersteunende diensten, Financieel/Administratief, Technisch uitvoerend, Technisch toezicht, Projectontwikkeling, Staf
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Arbeidsvoorwaarden

De inschaling van deze functie is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties, loonschaal H, € 2.992,- tot maximaal € 3.685,-. De cao Woondiensten is van toepassing. Je krijgt, in eerste instantie, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor één jaar met daarbij zicht op een vaste aanstelling.

 

 

Contact

We maken graag kennis met je! Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. Wil jij meewerken aan de optimalisering van onze dienstverlening? Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau op betreffend vakgebied en ben jij fulltime beschikbaar? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op bovenstaande functie. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag uiterlijk 30 april 2019 je cv en motivatie. Mail deze naar astridbos@woonkracht10.nl. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Leen de Jong (Teamleider Bedrijfsbureau) via telefoonnummer (078) 620 20 00. Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Over Woonkracht10

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend en ondernemend en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. Wij willen bij de beste woningcorporaties van Nederland horen met enthousiaste klanten en medewerkers. We optimaliseren onze dienstverlening continu en werken samen met lokale partners en overheden aan een betere kwaliteit van wonen en wijken.


Binnen de kaders van de portefeuillestrategie werkt de afdeling Vastgoed aan de instandhouding en verbetering van de kwaliteit van onze woningen door het uitvoeren van onderhoud, (energetische) verbeteringen en nieuwbouw. De afdeling is de komende jaren verantwoordelijk voor een investeringsopgave van circa 35 miljoen per jaar. Daarbij verschuift de rol van Woonkracht10 van traditioneel opdrachtgeverschap naar regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking met ontwikkelaars, aannemers, onderhoudsbedrijven en adviseurs, om zo slagvaardig tegen voorspelbare kosten meer kwaliteit en een hogere klanttevredenheid te realiseren.

 

Om aan deze nieuwe rol te kunnen voldoen is een afdelingsplan ontwikkeld en de structuur van de afdeling gewijzigd. De nieuwe afdeling Vastgoed bestaat uit de teams Dagelijks onderhoud, Projecten en Bedrijfsbureau. Het team Dagelijks onderhoud handelt de reparatieverzoeken af en geeft opdracht tot het uitvoeren van mutatieonderhoud. Het team Projecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van nieuwbouw-, renovatie-, onderhouds- en energetische projecten. Het Bedrijfsbureau regisseert de vastgoedplanning en controlecyclus, voorziet in de vastgoedinformatiebehoefte, adviseert over de inkoopdoelstellingen en verzorgt contractmanagement en -beheer.

Binnen het team Bedrijfsbureau zoeken wij versterking om onze strategische doelstellingen te realiseren en de aankomende pensionering van een van onze collega’s op te vangen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen