Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker bedrijfsbureau

Werkgever
Woonstichting St. Joseph
Plaats
Boxtel
Plaatsingsdatum
donderdag 7 maart 2019
Sluitingsdatum
vrijdag 22 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Medewerker Bedrijfsbureau

die de vastgoedprocessen verbindt met buiten

Wij zoeken een enthousiaste medewerker bedrijfsbureau voor 36 uur per week. Een collega die ons ondersteunt in de processen die noodzakelijk zijn voor het in stand houden van onze woningvoorraad. Een generalist die ook diverse specialismen heeft.

Je uitdaging is om, samen met drie collega’s, ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze woningen op niveau blijft. Dit doe je onder andere door het inkopen van onderhoud bij aannemers en installateurs. Je vertaalt conditiemetingen in beleidsmatige keuzes en stelt hiermee onze meerjarenonderhoudsplanning op. Je zorgt ervoor dat binnen de gestelde financiële kaders het onderhoud kan worden uitgevoerd. Hierbij houd je rekening met de sociale kaders en de impact van het onderhoud op de huurders.

Een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien: in de ochtend heb je een overleg met een aannemer om het onderhoudscontract te evalueren.  Aan het einde van de ochtend heb je een intern overleg met de collega’s van Wonen om het planmatig onderhoudsproject, dat binnenkort start, door te spreken. Na de lunch met collega’s stel je een offerteaanvraag op voor de inkoop van schilderwerk van vier complexen. Daarna heb je een overleg met je collega’s van Vastgoed over het verbeteren van het proces conditiemeten. Tot slot beantwoord je nog wat mails en werk je de administratie bij. Daarna ga je met een goed gevoel naar huis.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Zijn dit jouw talenten?

 

Je bent absoluut: deskundig in vastgoed, analytisch, resultaatgericht en omgevingsbewust.  

Je kunt goed: plannen en organiseren, onderhandelen, verbinden en samenwerken.  

Jij heb in ieder geval: een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur bouwkunde of vastgoedbeheer), enkele jaren werkervaring in het onderhoud van woningen, de drive om processen  te verbeteren en affiniteit met de volkshuisvesting.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur uur

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen.

Contact

Heb je nog inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met Joost Huijbregts, Manager Vastgoed via (0411) 659100.

Over Woonstichting St. Joseph

Woonstichting St. Joseph is een organisatie in ontwikkeling. We gaan per 1 juli fuseren met Kleine Meierij in Rosmalen. Dan ontstaat een nieuwe krachtige organisatie van twee dorpse woningcorporaties met ruim 8.000 verhuureenheden.  Met veel aandacht voor het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Om de bezetting van de nieuwe fusieorganisatie op het gewenste niveau te krijgen, hebben we op dit moment enkele openstaande vacatures. Bouw jij mee aan onze nieuwe fusieorganisatie?

Solliciteer direct