Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Medewerker bedrijfsadministratie

Werkgever
Woonforte
Plaats
Alphen aan den Rijn
Plaatsingsdatum
donderdag 9 augustus 2018
Sluitingsdatum
zondag 2 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze huuradministratie op rolletjes loopt? Ben jij zorgvuldig, flexibel, houd je van cijfers en ben je goed in het plannen en organiseren? Dan is de functie van medewerker bedrijfsadministratie vast iets voor jou!

Voor de afdeling Financiën zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Bedrijfsadministratie
32-36 uur per week

De functie
Als medewerker Bedrijfsadministratie verzorg je onze huuradministratie. Zo verwerk je huurprijswijzigingen en verzorg je de prolongatie en jaarlijkse huurverhoging. Verder verzorg je het administratieve proces rond huurincasso en lever je een bijdrage aan het boeken van betalingen en de afrekening stook- en servicekosten. Tot slot verzorg je het functioneel beheer van de gebruikte applicatie en vervul je andere financieel-administratieve taken. Deze taken verdeel je onderling met je collega’s van de afdeling Financiën. Deze afdeling bestaat uit 10 personen.

Wij vragen

Opleiding
MBO, HBO
Ervaring
Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)
  • Mbo+ werk- en denkniveau met enkele jaren financieel administratieve werkervaring.
  • Boekhoudkundige kennis (minimaal PDB).
  • Kennis van schuldhulpverlening en Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) is een pre.
  • Je kunt goed overweg met automatiseringspakketten (Office, kennis van Tobias AX is een pre).
  • Klantgerichtheid en samenwerking zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent zorgvuldig, flexibel, en sterk in plannen en organiseren.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32-36 uur

Een functie met veel zelfstandigheid en volop opleidingsmogelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is conform de cao Woondiensten schaal G (max. € 3.328,- bij 36 uur). We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Contact

Meer details over onze organisatie en deze functie vind je op www.woonforte.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Theo Herr, manager Financiën, telefoonnummer 0172- 418 505. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 2 september 2018. De eerste gesprekken zijn gepland op maandag 10 september. Je kunt reageren via het online sollicitatieformulier. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Woonforte

Woonforte is de grootste woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam en circa 115 medewerkers. Oog voor mensen, hart voor wonen: dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven. Daarom biedt Woonforte woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.

Solliciteer direct