Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager wonen

Werkgever
WoonInvest
Plaats
Voorburg
Plaatsingsdatum
donderdag 2 augustus 2018
Sluitingsdatum
maandag 3 september 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Manager Wonen 
36 uur, Voorburg

Ben jij een doortastende, resultaatgerichte manager Wonen? Ben je nieuwsgierig, ondernemend en creatief in het bereiken van de hoogst haalbare doelen? Wil jij samen met jouw teamleiders de afdeling Wonen verder professionaliseren? Dan zoeken wij jou!

De afdeling Wonen bestaat uit twee teams: het team Verhuur & Leefbaarheid en het team Klantenservice. Verhuur & Leefbaarheid (ca. 20 fte) is onder andere verantwoordelijk voor het verhuurproces, overlast, participatie en leefbaarheid. Bij de klantenservice (ca. 8 fte) ligt de verantwoordelijkheid voor de eerstelijns dienstverlening van de organisatie. Daarnaast zijn er twee projectleiders Wonen die team- en afdelingsoverstijgende projecten doen. Als manager Wonen geef je rechtstreeks leiding aan beide teamleiders en projectleiders. Je bent onderdeel van het MT, dat vanuit het principe van integraal management sturing geeft aan de organisatie en haar ontwikkeling.

Voor de komende korte termijn ben jij samen met de teamleiders in de lead voor de doorontwikkeling van de beide teams met de ingezette koers van verantwoordelijkheden laag in de organisatie en het in hun kracht zetten van de medewerkers. Daarbij ben je ook samen met de teamleiders verantwoordelijk voor de constante verbetering van de werkprocessen. Je zorgt op strategisch niveau op een verbindende wijze voor initiatieven en concepten die voor verbetering en vernieuwing zorgen in de organisatie.

Je hebt op regionaal niveau contact met de corporaties van de regio Haaglanden die vertegenwoordigd zijn in de SVH.

Herken jij je in dit profiel?
Je hebt een duidelijk beeld van de maatschappelijke ontwikkelingen en je weet deze te vertalen naar oplossingsrichtingen voor huidige en toekomstige klanten, passend binnen het strategisch beleid van de organisatie. Voor stakeholders van WoonInvest, zoals de gemeente en de huurdersorganisatie Respectus, wil je graag een bekend gezicht worden. Je bent gericht op samenwerking, zowel intern als extern. Je denkt in al jouw acties allereerst aan het belang van onze klanten. Je hebt ervaring met het leiden van (vernieuwings)projecten en het implementeren van vernieuwingen.
Als manager Wonen neem je ruime leidinggevende ervaring mee en heb je wo-werk- en -denkniveau. Ook heb je enkele jaren werkervaring in de corporatiesector. Je hebt de vaardigheid om te overtuigen en tegelijkertijd te motiveren. Je bent flexibel in je denken. Je kunt sturen op KPI’s en zorgt dat resultaten behaald worden. Je bent als inspirerend leider creatief. Je hebt een stevige persoonlijkheid met een warm hart voor de doelgroep en de volkshuisvestelijke opgave.

… dan is dit ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het bruto fulltime salaris zit tussen ongeveer € 4633,- tot € 6250,- per maand al naar gelang werkervaring. Het dienstverband valt onder de cao woondiensten.

Over ons
WoonInvest is een actieve woningcorporatie met circa 8.600 woningen in de regio Haaglanden. WoonInvest is dé volkshuisvester in Leidschendam-Voorburg en is daarnaast ook actief in Den Haag. Met ongeveer 75 medewerkers zorgen we voor goede en betaalbare huurwoningen. Daarnaast werken we aan de leefbaarheid in onze wijken en buurten. De focus voor de komende jaren ligt op de betaalbaarheid van wonen, op de huisvesting van mensen met een laag inkomen en op duurzaamheid. We zijn bij alles wat we doen maatschappelijk betrokken, realistisch en professioneel.
WoonInvest is in beweging met als doel een klant- en resultaatgerichte organisatie met een heldere visie op haar rol in de samenleving. We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer en betrokken collega’s. Onze nieuwbouwopgave is fors: samen met de collega-corporatie in de regio realiseren wij 750 woningen in zeven jaar in Leidschendam-Voorburg.
WoonInvest heeft ook een flinke opgave in het verbeteren van de klanttevredenheid en de uitvoering van renovaties. We gaan met elkaar deze gezonde ambitie waarmaken.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Stuur ons dan vóór 3 september je cv met een heldere motivatie via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karin Broekhuizen, manager Wonen a.i. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 070 301 11 54 of per mail via kb@wooninvest.nl.
Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. De eerste gesprekken zijn gepland op 10 september. De tweede ronde is gepland op 18 september 2018.

Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Directie/RvB/RvC
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Solliciteer direct