Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager wonen & vastgoed

Werkgever
de Woningstichting
Plaats
Wageningen
Plaatsingsdatum
woensdag 1 augustus 2018
Sluitingsdatum
donderdag 23 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Onze Manager Wonen & Vastgoed is mede verantwoordelijk voor visieontwikkeling en het bepalen van de strategische koers van de Woningstichting. Je richt je structureel op procesverbetering, ontwikkelt samen met je medewerkers operationeel beleid, vertaalt dit naar de praktijk en zorgt voor de implementatie ervan. Je bewaakt de uitvoering van het beleid, cöordineert de werkzaamheden, enthousiasmeert en stimuleert de inbreng van medewerkers zodat ze optimaal kunnen bijdragen aan onze organisatiedoelen.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

De Manager Wonen & Vastgoed stimuleert op strategisch niveau de samenwerking en verbinding binnen en buiten de organisatie, met als basis onze organisatiekoers (2017-2020). Je maakt deel uit van het bestuur/MT en bent sparringpartner voor de directeur/bestuurde. We zijn van mening dat iemand met een brede vastgoedervaring een goede aanvulling is op het huidige managementteam. We zoeken iemand op HBO/WO kennisniveau met voldoende bedrijfskundge en leidinggevende ervaring om sturing te geven.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur

Wij bieden een brede en dynamische functie bij een actieve, ambitieuze woningcorporatie die bewust in beweging is. De Woningstichting is een professionele organisatie met een informele werksfeer.

Contact

Past deze functie bij je en heb je interesse? Laat dat dan uiterlijk donderdag 23 augustus 2018 weten. Stuur jouw motivatie en CV naar Ingrid Welgraven, personeelsadviseur via p&o@dewoningstichting.nl LET op: de eerste gesprekken zijn op donderdag 30 augustus. We hopen voor 1 oktober 2018 de procedure af te ronden. Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise Hofstede, directiesecretaresse. Telefonisch bereikbaar op: 0317 471 665 of mail naar: eh@dewoningstichting.nl

Over de Woningstichting

De Woningstichting is een woningcorporatie in Wageningen en als maatschappelijk vastgoedondernemer werkzaam op het brede gebied van het wonen, voornamelijk in Wageningen en op kleine schaal in Ede. Met bijna 5.100 woningen (dat is bijna de helft van alle woningen in de stad) en 700 andere verhuureenheden zijn wij de grootste verhuurder in Wageningen. Wij hebben relatief veel gestapelde bouw uit de zestiger jaren van de vorige eeuw. De Woningstichting biedt als maatschappelijk ondernemer kwalitatief goede huisvesting, draagt bij aan een leefbare woonomgeving in aansluiting op de woonwensen met vooral bijzondere aandacht voor mensen die minder goed in staat zijn zelf in hun huisvesting te voorzien. Dit doen we op een transparante, maatschappelijke en financieel verantwoorde manier en met oog voor milieu en duurzaamheid.

Solliciteer direct