Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager vastgoed

Werkgever
WVH
Plaats
Hoek van Holland
Plaatsingsdatum
maandag 11 maart 2019
Sluitingsdatum
zondag 31 maart 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

WVH zit middenin de ontwikkeling naar een regiecorporatie en werkt waar mogelijk samen met collega-corporaties. Om dat voor de afdeling vastgoed in goede banen te leiden en leiding te geven aan 3 medewerkers zoekt WVH een manager Vastgoed. Naast de opgave van 76 nieuwbouwwoningen en vernieuwing van ongeveer 600 woningen, zit ook de eindverantwoordelijkheid voor het planmatig onderhoud en duurzaamheid in het takenpakket

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Een manager met zin in een uitdaging, een kei als het gaat om projectontwikkeling en een volkshuisvester in hart en nieren. We zoeken een resultaatgerichte alleskunner, die enthousiast en vol inzet voor onze huurders aan de slag gaat voor gewoon goed wonen in Hoek van Holland. Graag met HBO+ niveau, creatief en een gezonde dosis humor!

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Projectontwikkeling, Management
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Een plek in ons managementteam dat verder bestaat uit de directeur-bestuurder, de manager wonen, de manager financiën en de bestuurssecretaris. En een plek aan het hoofd van een team van 3 medewerkers die vakmanschap hoog in het vaandel hebben. Een beloning in schaal L van de cao Woondiensten (maximaal € 5.747 per maand), prima secundaire arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening, een eindejaarsuitkering van 2% bij het behalen van prestaties, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele werktijden. Eerst een jaarcontract, met de bedoeling dit om te zetten in een vast dienstverband.

Contact

Stuur je reactie naar onze directeur-bestuurder Marcel Korthorst. Voor meer informatie over de functie kun je ook bij Marcel terecht via 0174 - 38 99 40 of 06 - 13 85 24 38. De 1e gesprekken worden gepland op dinsdagmiddag 9 april / woensdagochtend 10 april. Een assessment is onderdeel van de procedure.

Over WVH

WVH is met 2.000 woningen de sociale huisvester van Hoek van Holland. De 17 vaste medewerkers - verdeeld over de afdelingen Wonen, Vastgoed, Financien en Algemene Zaken - hebben hart voor de Hoekse samenleving. We zorgen voor goede, eenvoudige en betaalbare woningen. En we zetten ons samen met onze partners in voor een fijne woningomgeving. WVH bezit bijna de helft van alle woningen in Hoek van Holland. Voor de komende jaren heeft WVH een uitdagende opgave.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen