Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager projectontwikkeling

Werkgever
Arcade
Plaats
Naaldwijk
Plaatsingsdatum
donderdag 10 januari 2019
Sluitingsdatum
woensdag 13 februari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Manager projectontwikkeling
36 uur per week

Wat voor veel mensen 'gewoon' een wooncomplex is, geeft jou een gevoel van trots. Jij herinnert je de situatie van een aantal jaar geleden nog: niets meer dan een stuk grond. Door jouw werk als manager projectontwikkeling staat er nu een bijzonder fraai, toekomstbestendig, energiezuinig gebouw. Waar de komende decennia hele generaties in zullen opgroeien.

Wat je doet
Jij stimuleert de voortgang van nieuwbouwprojecten van woningcorporatie Arcade. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Met name in het voortraject ben je een sleutelfiguur. Hebben we een locatie voor een nieuw project op het oog? Dan kijk jij of het project op die locatie haalbaar is. Voor welke doelgroep is het? Aan welk type woningen is behoefte? Je laat een marktonderzoek uitvoeren en doet voorstellen voor de keuzes van marktpartijen, zoals architecten, aannemers en leveranciers. Samen met de architect voer je vervolgens een haalbaarheidsstudie uit of laat je deze uitvoeren.

Het financiële plaatje en het programma van eisen dat je hebt opgesteld, leg je voor aan het managementteam van Arcade. Krijg het project een go? Dan gaat de projectontwikkelaar aan de slag. Jij blijft zijdelings betrokken, als steun en toeverlaat van de projectontwikkelaar en later, tijdens de daadwerkelijke bouwfase, van de projectmanager.

Tijdens je werk onderhandel je met allerlei partijen. Denk aan aannemers, architecten, de gemeenten Westland en Den Haag en leveranciers van bouwmaterialen. Zie je kansen, bijvoorbeeld voor het verwerven van nieuwe projectlocaties? Dan grijp je deze met beide handen aan. Je werkt altijd aan meerdere projecten tegelijkertijd, die zich allemaal in een verschillende fasen bevinden. Gelukkig weet jij de overview te houden. Ook stimuleer je samenwerking tussen de verschillende afdelingen van Arcade.

Jouw doorgroeimogelijkheden
Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met vastgoed en onderhoud? Dan ben je bij Arcade helemaal aan het juiste adres. Als manager projectontwikkeling krijg je namelijk de kans om in korte tijd door te groeien naar de MT-functie van manager vastgoed.

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)
  • Een hbo- of wo-diploma in de richting bouwkunde en/of MRE.
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, liefst bij een woningcorporatie.
  • Inzicht in wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van volkshuisvesting en vastgoed.
  • Ervaring met vastgoedrekenen.
  • Sterke analytische skills en een goed commercieel en financieel inzicht.
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en gevoel voor verhoudingen.
  • Bij voorkeur affiniteit met vastgoedonderhoud (vanwege doorgroeimogelijkheden naar de functie van manager vastgoed).
  • Proactiviteit: jij weet van doorpakken en bent in staat om te onderhandelen met interne en externe partijen.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroepen
Projectontwikkeling, Management
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een bruto maandsalaris tussen de € 6.000,- en € 7.397,- gebaseerd op de cao Woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s als een eindejaarsbonus en een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op je collega’s kunt bouwen. Waar de deur van de directeur altijd open staat. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Reageer direct
Heb je belangstelling in deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in via de sollicitatiebutton. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer info
Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Floor Oskam (projectmanager) of Angela Hamersma (personeelsadviseur). Zij zijn bereikbaar via 0174 – 28 23 00. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website: www.arcadewonen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 8.000 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.500 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met aandacht voor duurzaamheid.

Solliciteer direct