Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager klant & wonen

Werkgever
Woningstichting de Zaligheden
Plaats
Eersel
Plaatsingsdatum
dinsdag 19 december 2017
Sluitingsdatum
vrijdag 5 januari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Ben jij een ‘people manager’ pur sang, die energie krijgt van de ontwikkeling en groei van je teamleden? Zie jij kansen om een verandertraject met ‘hart voor de klant’ vorm te geven? En om WSZ te ondersteunen bij de transformatie naar een toekomstbestendige organisatie? Dan is WSZ op zoek naar jou! WSZ werkt momenteel aan de transformatie van een vastgoedonderneming naar een woononderneming.

Wat ga je doen?

Binnen deze brede functie ben je als MT-lid verantwoordelijk voor het vertalen van de strategie, doelstellingen en het beleid van WSZ naar de uitvoering van alle frontoffice activiteiten. Uiteraard draag je ook bij aan de ontwikkeling, voorbereiding en vernieuwing van het totale strategisch beleid van WSZ. Onze klantstrategie is er op gericht dat iedere klant tevreden is en met veel plezier in een van onze woningen woont. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor verhuur, leefbaarheid, huurincasso, dagelijks en mutatie onderhoud, het strategisch voorraadbeleid en verkoop van bestaande voorraad. Uiteraard doen we dat met hart voor de klant. Je bent gedreven om jouw team (ca. 15 medewerkers) te ontwikkelen en je bent creatief in het zoeken naar vernieuwende manieren van inrichting en digitalisering van de processen. Bovendien beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en de vaardigheid om te motiveren en te inspireren. Coachend leiderschap is bij jou van nature aanwezig. Naast de interne contacten in de organisatie beweeg je je in een extern netwerk van stakeholders en strategische partners, zoals toezichthouders, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, etc. In het continue streven naar een zo sterk mogelijk voorraadbeleid en het borgen van het verhuur- en leefbaarheidsbeleid van WSZ signaleer je de ontwikkelingen binnen de markt en anticipeer je daar doeltreffend op. Kortom: een veelzijdige functie bij een sterk in ontwikkeling zijnde organisatie!

Wij vragen

Opleiding
HBO, WO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat vragen wij?

  • minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding in een (bij voorkeur) volkshuisvestelijke richting;
  • je hebt actuele kennis van volkshuisvesting en de van kracht zijnde wet- en regelgeving;
  • je bent van nature een coachende en inspirerende manager, je bent toegankelijk, je bent graag met mensen in gesprek en je stimuleert eigenaarschap en ontwikkeling;
  • je beschikt over goede adviesvaardigheden, je hebt een dienstverlenende instelling en je bent in staat om tussen diverse in- en externe belangen te kunnen schakelen;
  • je bent staat om organisatie brede projecten te leiden en verbeteringen te realiseren.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
minimaal 32 uur per week uur

Wat bieden wij?

  • een verantwoordelijke managementpositie in een veranderende organisatiecontext;
  • een prachtige werkomgeving (De Kempen);
  • een informele cultuur met veel ruimte voor eigenaarschap en ontwikkeling;
  • prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten (schaal M).

Contact

Je kunt je sollicitatie (cv met motivatiebrief) per mail richten aan Chris Theuws (directeur-bestuurder), c.theuws@wsz.nl, uiterlijk op vrijdag 05 januari a.s. Ook voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Chris Theuws, 06-13663610.

Over Woningstichting de Zaligheden

WSZ verhuurt, onderhoudt, renoveert en ontwikkelt woonruimten in de Kempen. Met circa 3.800 huurwoningen zijn wij de grootste verhuurder in de Kempen. Het grootste deel van ons bezit bestaat uit sociale huurwoningen. Daarbij gaat het om een gevarieerd aanbod van woningen en appartementen voor starters, gezinnen, senioren en personen met een zorg en/of welzijnsvraag. De woningen bevinden zich verspreid over 19 kerkdorpen, gelegen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel–De Mierden.

Solliciteer direct