Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager finance & accounting (36 uur p/w)

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Plaatsingsdatum
donderdag 28 maart 2019
Sluitingsdatum
dinsdag 30 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Grootste landelijke woningcorporatie gericht op ouderen en mensen met een zorgvraag. Dynamische omgeving met innovatieve denkers én klantgerichte doeners.

Met ruim 46.000 verhuureenheden heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Beheert een vastgoedportefeuille van ca € 5 mrd. Afdeling Financiën (40 fte) is verantwoordelijk voor financiële informatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau en implementatie van financieel-economisch beleid. Ontwikkelt zich van transactiegericht naar pro-actief (intern en extern) verstrekken van informatie, op basis van up to date digitale technieken. Manager Finance & Accounting heeft bewezen trackrecord met veranderprocessen en leidinggevende ervaring, met verbindende stijl naar afdeling en collega MT-leden. Kennis en ervaring in vergelijkbare organisatie (qua spreiding en omvang). Visie op ontwikkeling financiële functie. Bij voorkeur uit vastgoedorganisatie of corporatie. Kan ontwikkelingen in operationele organisatie borgen. Communicatief sterk. Een samenwerker. Benaderbaar en toegankelijk. Analytisch sterk, besluitvaardig. ‘Afmaker’. Hands on en geduldig als het moet. Max. € 96K.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur

Contact

Voor vragen over de vacature of sollicitatieprocedure, graag contact opnemen met Ebbinge via: Ebbinge Amsterdam Fred. Roeskestraat 115 1076 EE AMSTERDAM T: +31 (0)20 5 725 725 E: info@ebbinge.nl

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen