Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager bedrijfsvoering

Werkgever
Stichting WoonGoed 2-Duizend
Plaats
Reuver
Plaatsingsdatum
dinsdag 30 april 2019
Sluitingsdatum
zondag 19 mei 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als manager bedrijfsvoering maak je deel uit van het managementteam van WoonGoed 2-Duizend. Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage aan het strategisch beleid (Ondernemingsplan 2019-2022) van onze organisatie en aan de realisatie van missie, visie en kernwaarden.

Onze organisatie (financieel) gezond en lenig houden… Daar ligt jouw prioriteit. Je bent verantwoordelijk voor de financiën (o.a. treasurybeleid, begrotingscyclus, verslaglegging en jaarrekening), business control, facilitaire zaken en ICT. Je volgt ontwikkelingen in de markt op de voet, vertaalt deze naar beleid en bewaakt de realisatie daarvan (op basis van de P&C cyclus). Dit doe je samen met een team van 12 medewerkers. Als leidinggevende zorg je voor goede, kwalitatieve en kwantitatieve bezetting binnen de afdeling en draag je bij aan de gewenste cultuur (aansluitend bij missie, visie en kernwaarden).

Collega’s van WoonGoed 2-Duizend en externe partners zijn jouw belangrijkste ‘klanten’. Je bent gedreven om processen – en daarmee de kwaliteit van diensten - te optimaliseren. Je bent tevens de contactpersoon voor de auditcommissie, onze accountant, de belastingdienst, externe toezichthouders en banken.

Wij vragen

Opleiding
VWO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
  • Ruime ervaring in een soortgelijke, leidinggevende functie.
  • Financiële processen, P&C-cyclus, AO/IC en AVG kennen voor jou weinig geheimen. 
  • Ervaring binnen de corporatiesector is een pré.

 

Welke competenties en persoonlijkheid zoeken wij?

  • Analytisch vermogen en implementatiekracht: combineert een sterke, organisatiebrede helicopterview met daadkracht en besluitvaardigheid. Je bent iemand die de regie pakt en randvoorwaarden creëert om veranderingen tot een succes te maken. Je bent niet bang om ongebaande paden te bewandelen en laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen.

  • Omgevingsbewustzijn, binden en samenwerken: gericht op samenwerking met interne en bovenal externe stakeholders. Je bent een teamplayer en bruggenbouwer met goede communicatieve vaardigheden, die op basis van verbinding, dialoog en vertrouwen vorm geeft aan de samenwerking met partners.

  • Dienend leiderschap: durft ruimte te geven aan medewerkers. Je stimuleert hen verantwoordelijkheid (eigenaarschap) te nemen voor het creëren van verandering en uiteindelijk het succes van onze organisatie. Je inspireert medewerkers het beste uit zichtzelf te halen en trots te zijn op WoonGoed 2-Duizend.

  • Professioneel, maar met empathie: heeft ‘feeling’ met de doelgroep en kleine woonkernen. Je kent de markt, begrijpt wat onze klanten nodig hebben en vertaalt dit naar beleid en concrete dienstverlening.

Wij bieden

Salaris
> € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Een collegiale werksfeer in een kleinere organisatie (ca. 50 medewerkers) die volop in beweging is. WoonGoed 2-Duizend is gevestigd in de Limburgse plaats Reuver. De organisatie is informeel, dynamisch en gericht op de toekomst. De functie van Manager Bedrijfsvoering is ingeschaald in schaal M van de CAO Woondiensten.

Contact

Het werving- en selectietraject hebben we in handen gelegd van de heer Geert van Wijk van W&S-bureau Guldentijd. Hij is bereikbaar voor vragen over deze vacature via 06-509 999 88. Jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je uiterlijk 19 mei 2019 sturen naar gvanwijk@guldentijd.com.

Over Stichting WoonGoed 2-Duizend

WoonGoed 2-Duizend staat voor een uitdagende opgave de komende jaren. We zoeken een manager bedrijfsvoering die hier – samen met een volledig nieuw MT – de schouders onder wil zetten. Je bent verantwoordelijk voor de financiën (o.a. treasurybeleid, begrotingscyclus, verslaglegging en jaarrekening), control, facilitaire zaken, inkoop en ICT. Voor deze functie zoeken we een sterke persoonlijkheid; een stevige counterpart voor bestuurder en andere MT-leden, maar tegelijkertijd een mensgerichte leider met empathisch vermogen en een gezonde dosis humor.

 

Even voorstellen

WoonGoed 2-Duizend is een woningcorporatie met een vastgoedportefeuille van ruim 6000  verhuureenheden, voornamelijk in de Noord- en Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Beesel en de kern Swalmen (onderdeel van gemeente Roermond).

Na een periode van voornamelijk interne gerichtheid en verscherpt toezicht, heeft WoonGoed 2-Duizend een nieuwe koers uitgezet; een koers met stevige ambities en uitdagende doelstellingen. De blik naar buiten gericht, dichtbij klanten, met trotse medewerkers, samen met partners en open en transparant handelend en communicerend.

Sinds december 2018 ligt er een nieuw ondernemingsplan. Terug naar de bedoeling: dat is het devies voor de komende vier jaar. We willen onze klanten weer écht kennen, klantprocessen optimaliseren en zo veel als mogelijk maatwerk bieden. Onze rol als sociale huisvester nemen we meer dan serieus: we zijn zichtbaar in wijken en buurten, stimuleren bewoners om meer eigen verantwoordelijkheid te nemen en verbeteren daarmee de leefbaarheid in ons werkgebied.

Onze vastgoedportefeuille krijgt de komende jaren een flinke upgrade. Niet uitbreiden – we opereren immers in een krimpregio – maar wel verduurzamen en de kwaliteit en toegankelijkheid verbeteren.

Deze ambities vragen om een andere manier van samenwerken, zowel binnen WoonGoed 2-Duizend als daarbuiten. We leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie en vragen medewerkers om eigenaarschap te tonen vraagstukken oppakken en zelf verantwoordelijkheid nemen voor adequate oplossingen. Met externe dienstverleners opereren we meer en meer vanuit partnerships, daar waar dit onze dienstverlening ten goede komt.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen