Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Manager bedrijfsvoering

Werkgever
Provides
Plaats
IJsselstein​​​​​​​
Plaatsingsdatum
vrijdag 3 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Provides zoekt een Manager Bedrijfsvoering-pro

Provides is een actieve en ondernemende woningcorporatie (35 mede-werkers) met circa 3.700 woningen, voornamelijk in IJsselstein. Provides voert als maatschappelijke onderneming een gedegen investeringsbeleid. Binnen de organisatie staan kwaliteit en klantgerichtheid van de dienst-verlening centraal. Bij Provides werken professionals, die uitblinken in hun vak en het steeds weer beter willen doen. Ben jij ook zo’n pro? Dan pas je waarschijnlijk goed bij Provides.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een pro voor de functie:

Manager Bedrijfsvoering (36 uur)

Jouw aandachtsgebieden zijn vastgoed, informatisering & automatisering en financiën. Samen met de Manager Klant ben je verantwoordelijk voor de integrale aansturing van de organisatie.

Functie-inhoud
Als Manager Bedrijfsvoering ben je MT lid en neem je deel aan het besluitvormingsproces bij het ontwikkelen, vaststellen én realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je ontwikkelt beleid op de vakgebieden waaraan je sturing geeft en je adviseert op strategisch en tactisch niveau.

Je geeft leiding aan ervaren en gedreven professionals die zich richten op vastgoed, financiën en I&A en alle daarbij behorende processen, met veel aandacht voor het verder uitbouwen van vastgoed­ sturing. Bij het (door)ontwikkelen van het beleid op deze vakgebieden ben je helemaal in je element. Provides streeft naar een lean bedrijfsmodel op basis van zelfsturende teams. In die ontwikkeling spelen beide managers een coachende en motiverende rol. Naar buiten toe ben je betrokken bij het overleg met belanghouders over de invulling van de volkshuisvestelijke opgave die Provides heeft.

Kortom, Provides biedt een zeer uitdagende en veelzijdige functie voor een ervaren pro in de wereld van woningcorporaties.

Ben jij pro genoeg voor Provides?
Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde HBO- en liever nog een WO-opleiding. Daarnaast heb je tenminste vijf jaar werkervaring op managementniveau, bij voorkeur bij een woningcorporatie. Je bent resultaatgericht, een teamplayer, communicatief sterk en weet je collega’s te motiveren. Ben jij pro genoeg voor Provides? Dan bieden wij een uitdagende functie in een organisatie in beweging. De CAO Woondiensten is van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal M.

Meer informatie/sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Henny van den Heiligenberg, Directeur Bestuurder of Paula Sangers, P&O consulent, via tel. 030 68 60 581. Direct solliciteren? Dat gaat het snelste via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden

Salaris
< € 25.000, € 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Tijdelijk, Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur

Solliciteer direct