Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Management controller

Werkgever
Portaal
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
donderdag 12 juli 2018
Sluitingsdatum
zondag 19 augustus 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Portaal is met circa 56.000 woningen één van de grootste woningcorporaties van het land met zes vestigingen verspreid over het midden van Nederland. De vijf vestigingen in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen zijn primair gericht op de verhuur van de woningen in die regio’s. Het Huis van Portaal in Utrecht is het centrale ontmoetingspunt van de organisatie. 

Management Control bestaat uit een team van zes controllers die zich bezig houden met de ondersteuning van de bedrijfsonderdelen en de business controllers op het gebied van zowel interne sturing & verslaglegging (financieel) enerzijds en als interne controles op (primaire) processen anderzijds. Ben jij een topper op het gebied van finance of processen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om je verder te kunnen ontwikkelen, dan zijn we op zoek naar jou!

Heb jij tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring en wil je werken bij een dynamische organisatie met een open cultuur en veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid? Dan is deze baan absoluut geschikt voor jou.

Wat je gaat doen
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden voor de afdeling Management Control zijn onder andere:

-       Adviseren en ondersteunen van het lijnmanagement en de business controller van het toegewezen bedrijfsonderdeel, zodanig dat zij inzicht heeft in de voortgang van de te behalen eigen doelstellingen en waar nodig tijdig kan bijsturen;

-       Maken van analyses bij de vervaardiging van de periodieke managementrapportages door de bedrijfsonderdelen;

-       Klaarzetten van (niet-)financiële data ten behoeve van de sturing & verantwoording door de bedrijfsonderdelen;

-       Coördineren van de planning & control cyclus voor de bedrijfsonderdelen van Portaal;

-       Uitvoeren van gerichte interne controles op processen;

-       Adviseren van lijnmanagement over de naleving van intern beleid en compliance en het doen van verbetervoorstellen;

-       Aanspreekpunt voor de externe accountant.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Tenminste 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Proactief
  • Resultaatgericht
  • Gericht op samenwerking
  • Analytisch sterk
  • Overtuigend in woord en geschrift
  • Volwaardige gesprekspartner voor het management
  • Neemt verantwoordelijkheid

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroep
Financieel/Administratief
Contract
Vast
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur, Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

Wij bieden deze uitdagende functie aan voor 32-36 uur per week. De functie van Management Controller is gewaardeerd in schaal K conform de CAO Woondiensten. Het salaris bedraagt minimaal € 3.836,--en maximaal € 5.185,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Bij Portaal vinden we het belangrijk te sturen op resultaten. Wij geloven dat je deze bereikt door een goede samenwerking met collega’s en relaties. Aan deze samenwerking geef je zelf vorm binnen de context van Het Nieuwe Werken. Flexibele werktijden en thuiswerken zijn in overleg mogelijk. Daarnaast bouw je bij Portaal een persoonlijk budget op dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan training en ontwikkeling van je individuele loopbaan.

Je zult je werkzaamheden gaan verrichten vanuit het Huis van Portaal te Utrecht.

Contact

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur ons dan uiterlijk 19 augustus 2018 je motivatie en cv via de sollicitatieknop. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Adamo Ritmeester, Manager Control op telefoonnummer 06-83160606. Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Over Portaal

Je gaat werken binnen het team Management Control. Team Management Control bestaat uit zes controllers en is een dynamisch en ervaren team met uiteenlopende expertise op het gebied van finance en AO/IB. Het team Management Control vormt samen met de teams Business Control, Financial Control, Project Control en de Financieel Vastgoedadviseurs de afdeling Control, welke onderdeel uitmaakt van het Bestuurscentrum.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen