Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Loodgieter (36 uur)

Werkgever
Staedion
Plaats
Den Haag
Plaatsingsdatum
woensdag 10 juli 2019
Sluitingsdatum
woensdag 24 juli 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een kapotte regenpijp, gesprongen leidingen, een lekkende stortbak: in Den Haag valt altijd iets te repareren. Als loodgieter bij Staedion zorg jij dat onze huurders veilig en comfortabel kunnen wonen. Je komt bij allerlei mensen over de vloer en zorgt dat defecten en lekkages in hun huis worden opgelost. Dat doe je zelfstandig, maar met de back-up van een organisatie die goed voor haar medewerkers zorgt.

 

Een typische werkdag
Vroeg in de ochtend stap je in je bus. Rond acht uur moet je namelijk bij je eerste adres van vandaag zijn: een woning waar een verouderd toiletreservoir voor problemen zorgt. De nieuwe stortbak ligt al in je laadruimte, hij moet alleen nog geïnstalleerd worden. Als je aanbelt, doet de bewoonster open: een oudere dame die blij is dat je er bent. Ze zet koffie en knoopt meteen een praatje aan, tof want dan kun jij gelijk ‘iets met sociale controle’. Je kletst kort mee, maar gaat dan meteen aan de slag. Fluitje van een cent, de nieuwe stortbak hangt snel.

Verder met de volgende opdracht. Het gaat om een vocht- en schimmelcheck in de badkamer van een jong gezin. Het plafond ziet er niet uit en jij moet onderzoeken wat de problemen veroorzaakt. Misschien lekkage, of de bewoners ventileren niet genoeg. Geen typisch loodgieterswerk, maar Staedion heeft een speciaal programma om vocht- en schimmelproblemen aan te pakken. Sommige loodgieters doen hieraan mee. In dit geval komen de problemen door slechte ventilatie. De bewoners kunnen er niets aan doen; het ventilatiekanaal zit verstopt. Je geeft het door aan Intake & Planning, zodat zij tijd voor de reparatie kunnen reserveren.

Na de lunch ontmoet je een collega-loodgieter van Staedion. Samen moeten jullie het dak van een appartementencomplex op om de dakgoot te controleren. De bewoners klagen over lekkage via het plafond en de buitenramen, zeker na die onweersbuien van laatst. Het is goed zoeken naar het probleem, maar dan wordt alles duidelijk: de dakgoot is op meerdere plekken lek. Je pakt je gereedschapskist erbij en voert meteen de reparatie uit.

Doordat de reparatieverzoeken van vanochtend sneller gingen dan verwacht, heb je ‘s middags tijd over. Je besluit een collega te helpen met een calamiteitenklus. Er is een leiding gesprongen en hij moet de kruipruimte in. Dat mag ‘ie om veiligheidsredenen niet alleen, dus jij biedt aan om mee te gaan. Je assisteert je collega bij de spoedklus. Een behoorlijk ondergronds karwei, dat gelukkig wel slaagt. Mooi, je kunt tevreden naar huis.

 

Jouw beslissingen maken de stad
Als loodgieter bij Staedion help je onze huurders aan een fijn thuis. Door jouw werk blijven woningen heel, veilig en comfortabel. En dat maakt de stad Den Haag weer een stukje mooier. Je beslist onder andere over de beste aanpak voor een klus: doe je ‘m zelf, met een collega, of besluit je een externe partij inschakelen?

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Dit heb je nodig
• Ervaring als loodgieter. Je hebt bijvoorbeeld bij een loodgietersbedrijf of andere woningcorporatie gewerkt.
• Ervaring in het oplossen van andere reparatieverzoeken in een ander vakgebied, bijvoorbeeld het vervangen van een WCD, is een pré.
• Basis computervaardigheden in ieder geval office.
• Rijbewijs B, B/E is een pré.
• Sterke sociale vaardigheden. Je komt elke dag bij allerlei mensen over de vloer. Belangrijk dus dat je makkelijk een praatje maakt en met iedereen afspraken kunt maken.
• Collegialiteit. Je werkt veel zelfstandig, maar soms zit een collega omhoog. In zo’n geval spring je graag bij. Andersom doen collega’s dit natuurlijk ook bij jou.
• Verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat je veel zelfstandig werkt, moet je je eigen beslissingen kunnen nemen. Je maakt af waar je aan begonnen bent, en als het nodig is schakel je op tijd hulp in van een collega of externe partij.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
36 uur uur

Dit krijg je ervoor terug
Veel vrijheid, kansen om je te specialiseren en een goede cao die valt onder ‘woondiensten’. Daarnaast werk je standaard vier dagen per week, waarbij je je uren grotendeels zelf kunt indelen. Neem je liever twee middagen vrij dan een hele dag? Geef het aan, dan proberen we dit mogelijk te maken. Verder kun je rekenen op fijne collega’s, veilige werkomstandigheden en de ruimte om door te groeien – in je vak of daarbuiten.
• Een salaris tussen de € 2.363,- en € 2.813,- op basis van een 36-urige werkweek
• Een eigen werkbus en opleidingsbudget
• Een contract voor in ieder geval een jaar
• Een team dat altijd voor je klaarstaat voor steun en advies

Contact

Interesse? Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hemmy van Dijk, Teamcoach via 070 – 376 76 83. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Over Staedion

Staedion: samen thuis
Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’, met als gewaagd doel dat al onze bewoners zich in 2020 thuis voelen.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen