Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Lid raad van commissarissen

Werkgever
Portaal
Plaats
Utrecht
Plaatsingsdatum
vrijdag 11 januari 2019
Sluitingsdatum
zondag 27 januari 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Woningcorporatie Portaal (statutair gevestigd in Utrecht) is één van de grotere woningcorporaties in Nederland. Samen met huurders, maatschappelijke organisaties en overheden bouwen ze aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt. Portaal zorgt voor de huisvesting van circa 50.000 huishoudens in vier regio’s (Utrecht, Eemland, Leiden en Arnhem/Nijmegen) met daarbinnen 12 gemeenten: Amersfoort, Soest, Leiden, Oegstgeest, Arnhem, Rheden, Roozendaal, Nijmegen, Utrecht, Nieuwegein, Bunnik en Stichtse Vecht.

Lid Raad van Toezicht met het profiel Digitalisering en Bedrijfsvoering (lid auditcommissie)

Het lid met het profiel ‘Digitalisering en Bedrijfsvoering’ brengt deskundigheid in op het gebied van organisatie- en managementvraagstukken, bij voorkeur opgedaan in een private of semipublieke organisatie. Hij/zij is goed ingevoerd in en heeft een visie op ICT- en digitaliseringsvraagstukken, de ontwikkelingen hiervan op lange termijn en op de betekenis van digitalisering voor de bedrijfsvoering van de corporatie. Hij/zij brengt kennis in van complexe verandertrajecten; heeft financiële affiniteit en is van het type doordenker.

Gezocht wordt naar een bestuurder/toezichthouder afkomstig uit het bedrijfsleven of de semi-publieke sector. Met name wordt gezocht naar kandidaten die actief werkzaam zijn, bijvoorbeeld als CIO/COO; toezichthoudende ervaring is niet perse noodzakelijk.

Het gezochte lid van de Raad van Commissarissen gaat deel uitmaken van de auditcommissie.

Klik op de solliciteerknop voor het volledige profiel en om te solliciteren.

Wij bieden

Salaris
< € 25.000
Functiegroep
Directie/RvB/RvC
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
2-3 uur per week uur

Solliciteer direct