Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Leefbaarheidsconsulent

Werkgever
TBV Wonen
Plaats
Tilburg
Plaatsingsdatum
donderdag 4 april 2019
Sluitingsdatum
donderdag 11 april 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

TBV Wonen is een klantgerichte woningcorporatie in Tilburg van ongeveer 80 medewerkers. Wij investeren in de kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken met partners samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. Dit doen we op een creatieve en verbindende manier. Onze ambitie is om een excellente dienstverlener te zijn.

 

Wij zijn op zoek naar jou

 

                                    Leefbaarheidsconsulent 32 uur per week

 

We zijn een organisatie in verandering. Afgelopen jaar hebben we met elkaar afgesproken dat we onszelf gaan ontwikkelen naar een cultuur waarin de klant, eigenaarschap en samenwerken centraal staan. Dat houdt in dat we van iedere collega iets extra’s verwachten in de zin van meedenken, meedoen en meebewegen. Hands on, professioneel, met verstand, met gevoel en met elkaar. We gaan dit als organisatie nog verder uitwerken. Doe jij met ons mee?

 

Je maakt deel uit van een enthousiast team, afdeling Woonservice. De afdeling Woonservice werkt sinds een jaar met drie zelfstandige gebiedsteams om de huurder nóg beter te helpen. De gebiedsteams zijn een jaar geleden gestart onder begeleiding van een externe coach en de eerste ervaringen zijn positief.

 

Jij bent eigenaar van de leefbaarheid binnen onze wijken. Dat doe je samen met de wijkbeheerder en huismeester die beiden het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten op leefbaarheidskwesties. Jij bent degene die het overzicht bewaart, complexe overlastsituaties oplost in overleg met alle betrokkenen, besluiten neemt over ontruimingen, de inzet van een deurwaarder, een analyse maakt op woonfraude, intensief contact onderhoudt met het stedelijk netwerk en huurderscommissies en rapporteert over de voortgang van de beleidsafspraken.

Omdat we samenwerken belangrijk vinden, ben je niet iemand die zijn werk van achter het bureau doet, maar via huisbezoeken en aanwezig-zijn-in-de-wijk, weet wat er speelt en aanvoelt welke besluiten nodig zijn voor een adequaat beheer van ons bezit. Samenwerken betekent in onze ogen ook dat je zorgt voor een goede verstandhouding met bewonersgroepen en stakeholders. En alle informatie die daar uit voort komt, geef je door aan de collega’s die daar mee aan de slag moeten. Bijvoorbeeld voor het opstellen van wijkplannen of beleid.

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een klantgerichte instelling en een passie voor sociaal beheer. Je houdt er van oplossingen te vinden voor leefbaarheidsproblemen. Ook als deze complex en emotioneel geladen zijn, mede omdat je prima in staat bent daar professioneel afstand van te nemen, zonder de relatie met de ander te verliezen.
 • Je bent in staat complexe, sociale problemen te ontrafelen en effectieve oplossingen te vinden. Je creëert draagvlak voor je oplossing door anderen bij het proces te betrekken.
 • In je stijl van communiceren, pas je je aan op de ander. Tegelijk weet je een boodschap over te brengen en daar afspraken over te maken. Zowel schriftelijk als mondeling. En je kunt korte gesprekken in het Engels voeren.
 • Je weet hoe je een dossier opbouwt, mede vanuit gedegen juridische kennis.
 • Je vindt makkelijk je weg binnen verschillende automatiseringssystemen. MS office heeft geen geheimen voor je. Ervaring met onze bronsystemen zoals Dynamics Empire en DISKIS is een grote pré.
 • Je bent een echte teamplayer. Je denkt actief mee en ziet (nieuwe) kansen. Je bent flexibel zowel in je werk als soms in werktijden.
 • Je hebt een HBO opleidingsniveau en ervaring met dienstverlening en administratie.
 • Je woont bij voorkeur in de regio Tilburg.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur, Deeltijd 24-32 uur
Aantal uur
32 uur per week uur

Wij bieden:

 • Een leuk team met betrokken en enthousiaste collega’s
 • Een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid
 • Toplocatie tegenover het station en dichtbij het gezellige stadscentrum van Tilburg. Ook met de auto is het kantoor goed te bereiken.
 • Werken bij een woningcorporatie betekent dat geen enkele dag saai is.
 • De gezelligheid van zowel de stad Tilburg als haar bewoners.
 • Opleidingsbudget om te kunnen blijven ontwikkelen.
 • Schaal H van de CAO Woondiensten. Verder hebben we enkele leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het dienstverband start voor de duur van één jaar.

Interesse?

Wil je meer informatie? Bel dan Martin Vlasblom op 013 5940572. Je reactie stuur je tot en met 11 april naar solliciteren@tbvwonen.nl.

 

De kennismakingsronde vindt plaats op 16 april 2019. De vervolggesprekken vinden plaats op 18 april 2019.

Contact

Interesse? Wil je meer informatie? Bel dan Martin Vlasblom op 013 5940572. Je reactie stuur je tot en met 11 april naar solliciteren@tbvwonen.nl. De kennismakingsronde vindt plaats op 16 april 2019. De vervolggesprekken vinden plaats op 18 april 2019.

Over TBV Wonen

TBV Wonen is een klantgerichte organisatie in Noord Brabant, die zich met name richt op huisvesting van mensen die daarbij een helpende hand kunnen gebruiken. Wij investeren in de kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken met partners samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. Dit doen we op een creatieve en verbindende manier. Onze ambitie is om een excellente dienstverlener te zijn (behorend tot de top 50) In de Aedes benchmark hebben wij de AA score behaald en behoren daarmee tot de 21 koplopers in Nederland op het gebied van beheerlasten en kwaliteit naar huurders.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen