Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Klantconsulent m/v 18 uur per week

Werkgever
Woningstichting GoedeStede
Plaats
ALMERE
Plaatsingsdatum
maandag 29 oktober 2018
Sluitingsdatum
vrijdag 16 november 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Je taken zijn:

Informatieverstrekking
Je beantwoordt vragen van huurders telefonisch, schriftelijk en per e-mail. Het gaat om algemene vragen over verhuur, huurbetaling, reparatieverzoeken, etcetera. Je verwijst complexe vragen door naar specialisten. Je verbindt het overige inkomende telefoonverkeer voor de gehele organisatie door en maakt in voorkomende gevallen terugbel notities. Je legt over elk klantcontact gegevens vast.

Administratieve ondersteuning
Je ondersteunt bij primaire werkprocessen van verschillende afdelingen door administratieve werkzaamheden. Je komt betalingsregelingen overeen. Je maakt eenvoudige rapportages.

Receptie
Je meldt medewerkers de aanwezigheid van bezoekers, en zorgt dat de ontvangstruimte representatief blijft.

Collegiale ondersteuning
Je denkt actief mee over optimaliseren van de werkzaamheden van het team en over verbeteren van de dienstverlening. Je draagt in algemene zin bij aan het verwezenlijken van bedrijfsdoelstellingen door vervanging en ondersteuning van collega’s. 

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

De doelstelling van de functie is dat de vragen van onze klanten correct zijn beantwoord, dat ieder klantcontact is vastgelegd, en dat administratieve en collegiale ondersteuning correct en tijdig worden uitgevoerd.

Daarnaast vragen wij:

  • Een opleiding op MBO niveau.
  • Je bent handig met Office en andere systemen.
  • Kennis van Tobias AX en ShareWorX is een pré.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Ondersteunende diensten
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
18 uur per week uur

De klantconsulent wordt beloond voor zijn/haar werkzaamheden conform de CAO Woondiensten. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Het salaris is ingeschaald in schaal E (maximaal € 2.813,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Contact

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Dave Munnik, teammanager Klantservice. Voor procedurele vragen neem je contact op met José Mersie, P&O. Beiden zijn te bereiken op 036-5395394. Jouw reactie voorzien van curriculum vitae zien we graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 16 november aanstaande tegemoet op vacatures@goedestede.nl.

Over Woningstichting GoedeStede

Werken bij een ondernemende, professionele en inventieve woningcorporatie?
Het kan in Almere! De snelst groeiende stad van Nederland. Almere heeft dan ook alle kenmerken van een grote stad. Voor een woningcorporatie dus een uitdagende omgeving. GoedeStede streeft naar een bijzondere positie in deze unieke woningmarkt.

Bij GoedeStede werken zo'n 50 enthousiaste collega's. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Voor onze klanten beheren we circa 8.000 woningen. Het woonplezier van onze klanten is hierbij een belangrijk thema. We schenken extra aandacht aan degenen die een steun in de rug nodig hebben.

Solliciteer direct