Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Kennismakelaar / analist

Werkgever
Rijksoverheid
Plaatsingsdatum
dinsdag 11 september 2018
Sluitingsdatum
maandag 15 oktober 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Kennismakelaar / analist

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Inspectie Leefomgeving en Transport


Functieomschrijving
Deze functie is een combinatie van kennismakelaar en analist/onderzoeker.
De kennismakelaar is de linking-pin tussen het MIC (Meld- en informatiecentrum) waar alle vragen van de ILenT (en dus ook de Aw) binnen komen, en de Aw. De kennismakelaar is succesvol als aan de ene kant het MIC zo goed mogelijk toegerust is om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, en aan de andere kant bij complexe vragen de kennis zelf te leveren of op te zoeken binnen de Aw. Daarnaast monitort de kennismakelaar of alle informatievoorziening binnen de Aw, maar ook buiten de Aw (bv. Aedes, VTW, e.d.) op één lijn zit.
De rol van onderzoeker is zowel kwalitatief als kwantitatief; het herkennen van trends, het doen van thema-onderzoeken. Kortgezegd komt het er op neer dat door onderzoek en analyse de Aw de vraag al voor kan zijn, voordat deze gesteld wordt. Daarnaast dat er verdiepende onderzoeken gedaan worden naar thema’s die spelen.
In eerste instantie zal de nadruk met name liggen op de rol van kennismakelaar.

De uitdaging
De uitdaging is om trends in de informatiebehoefte van woningcorporaties te herkennen en hier zo goed mogelijk op te anticiperen door website en kennisbank te verbeteren. Je speelt een belangrijke rol in het doen van onderzoek dat van belang is voor de ontwikkeling en toekomst van de volkshuisvesting.

Wij vragen

Opleiding
WO
Ervaring
Starter (0-3 jaar)

Iemand met kennis van volkshuisvesting en de Woningwet, die kan coördineren, onderzoeken en analyseren. Je bent procesmatig sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Management
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur
Aantal uur
32-36 uur

Een uitdagende en afwisselende functie met inspirerende collega’s en een breed werkveld. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en een betekenisvolle baan.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 12
Maandsalaris: Min €3.667 – Max. €5.450 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.


Bijzonderheden

  • De procedure is als volgt:
  • Sollicitaties kunnen tot 15 oktober ingediend worden via de knop solliciteren op de site.
  • Op 29 en 30 oktober zijn de eerste gesprekken bij de Aw (Locatie Utrecht). Het eerste gesprek is met twee afdelingshoofden en een collega van de afdeling.
  • Na deze gesprekken wordt het vervolg van de procedure nader bepaald.


Digitaal solliciteren
Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature via onzesollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen