Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Kennisbeheerder (18 uur)

Werkgever
Woonstede
Plaats
EDE
Plaatsingsdatum
maandag 5 augustus 2019
Sluitingsdatum
zondag 18 augustus 2019

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Jij weet als geen ander dat het geven van goede antwoorden en eenduidige informatie belangrijk is. Belangrijk, omdat we huurders en collega’s graag in 1x het goede antwoord willen geven en een stapje verder helpen. Om goede antwoorden en eenduidige informatie te kunnen verstrekken, is het nodig om alle informatie en kennis op orde te hebben en houden. We zoeken daarom een kennisbeheerder die alle benodigde kennis en informatie vanaf de bron verzamelt en analyseert. Die deze kennis en informatie vervolgens logisch structureert, actualiseert en beheert. En daarnaast regelmatig over het gebruik en de kwaliteit
van de informatie rapporteert én adviseert. 

Je gaat werken op de afdeling Woonservice. De afdeling zit momenteel volop in een transitie richting een KCC. De functie van kennisbeheerder is een nieuwe functie binnen deze afdeling. Dat betekent dat je deze functie zelf kunt mee-ontwikkelen. Met jouw inzet en activiteiten zorg je voor het inrichten en beheren van een goed ingerichte kennisorganisatie en kennisbank. Dat doe je door actief op zoek te gaan naar informatie bij collega’s van alle afdelingen binnen Woonstede. Je doet voorstellen om te komen tot een effi ciënt ingerichte kennisstructuur waarbij iedereen het belang van actuele informatie tot in de haarvaten snapt. Je helpt collega’s om informatie en kennis eenvoudig te kunnen ontsluiten. En vertaalt de informatie vervolgens naar diverse doelgroepen en middelen zoals intranet, website en een klantenportaal. 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar)

Wij zoeken een collega met HBO werk- en denkniveau. Je hebt actuele kennis van informatiemanagement en (klant)communicatie en hebt al enige jaren met ervaring op dit vlak. Je bent een echte procesdenker die de informatiebrug tussen binnen en buiten slaat. Analyseren kun je als de beste en je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent in staat met alle collega’s binnen Woonstede, ongeacht de functie, goede en duurzame relaties op te bouwen. En bovenal klantgericht, of kunnen we beter zeggen klantgedreven. 

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Verhuur en Verkoop
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
18 uur

De cao Woondiensten is van toepassing en de functie is voorlopig ingedeeld in salarisschaal I. In eerste instantie gaat het om een contract voor twee jaar. Meer informatie over Woonstede vind je op www.woonstede.nl. Mail je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 18 augustus 2019 naar hr@woonstede.nl. Je krijgt uiterlijk maandagmiddag 26 augustus 2019 bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op maandag 2 of dinsdag 3 september 2019, ‘s middags. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roos van de Linden, manager Wonen, via telefoonnummer 0318 - 695687 (tot 26 juli) of Aysegül Cirak, hoofd Woonservice, telefoonnummer 0318- 695621 (vanaf 13 augustus). Meer informatie over Woonstede vind je op www.woonstede.nl. Mail je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 18 augustus 2019 naar hr@woonstede.nl. Je krijgt uiterlijk maandagmiddag 26 augustus 2019 bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op maandag 2 of dinsdag 3 september 2019, ‘s middags. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie in Ede met ruim 9.000 woningen in 4 gemeenten in Gelderland. Het is een ambitieuze en dynamische organisatie. Woonstede geeft ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken ca. 130 mensen, die zich graag en enthousiast inzetten voor de woonsensen van haar klanten.

Solliciteer direct