Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Inkoper-contractbeheerder

Werkgever
Patrimonium woonservice
Plaats
Veenendaal
Plaatsingsdatum
zondag 4 februari 2018
Sluitingsdatum
maandag 19 februari 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

De afdeling vastgoed
Is -heel kort gezegd- verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden, verbeteren en verduurzamen van woningen. De komende jaren zetten we ons extra in voor duurzaamheid in woningen, vooral door een betere energieprestatie van bestaande woningen en door betaalbaar te (ver)bouwen en voor nieuwbouw. Het is noodzakelijk om de functie van inkoop, contractbeheer en leveranciersmanagement sterker aan te zetten. We zetten daarbij ook in op maatschappelijk presteren. Daarom is deze nieuwe functie ontstaan.

Functieprofiel Inkoper/ Contractbeheerder

a)  Mede formuleren inkoopbeleid, inkoopdoelstellingen en inkoopprocessen

b)  Jaarlijks opstellen inkoopactieplan

c)  Zorgdragen voor het leveranciersbeoordelingssysteem en uitvoeren beoordelingen

d) Verzorgen van aanbestedingen primair binnen de afdeling Vastgoed, maar ook voor andere afdelingen

e) Opstellen en beoordelen van diverse contracten

f)  Beheren van de contracten

g) Adviseren collega’s over inkoopbeleid, inkoopvormen en contractvorming

h) Leveren van managementinformatie over inkopen en contracten

i)  Diverse werkzaamheden op het Bedrijfsbureau

 

Wij vragen

Opleiding
HBO
Ervaring
Schoolverlater, Starter (0-3 jaar), Ervaren (3-7 jaar)

Bezit je aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, heb je kennis van de vastgoed processen en een aanvullende inkoopopleiding? Durf je het aan om deze functie inhoud te gaan geven en anderen te overtuigen van soms andere en vernieuwende werkwijzen? Wanneer je antwoord op deze vragen ja is dan maken we graag kennis met je. Gerichte werkervaring is een pré, maar ook afgestudeerden mogen reageren.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000, > € 55.000
Functiegroepen
Technisch uitvoerend, Technisch toezicht
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd 32-36 uur

Een boeiende en veelzijdige baan bij een fijn en modern bedrijf voor 32 á 36 uur per week. We bieden eerst een jaarcontract, dit wordt bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. Onze organisatie kent goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten. De inschaling is marktconform.

Contact

Je reactie zien wij graag uiterlijk maandag 19 februari aanstaande tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@patrimonium.nl. Deze procedure wordt begeleid door Guido Dekker, onze externe personeelsadviseur. Vragen over de vacature of de procedure kun je stellen aan Guido Dekker (06-48279607) of aan Eric Roodnat (06-44277285) onze manager vastgoed. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie: niet doen, we werven echt zelf.

Over Patrimonium woonservice

'Wij dragen samen bij aan fijn wonen van mensen in de Veenendaalse samenleving'


Dat is de missie van Patrimonium woonservice een woningcorporatie met circa 7.600 sociale huurwoningen in Veenendaal. Er werken ongeveer 75 medewerkers. De afgelopen jaren heeft Patrimonium flink geïnvesteerd in een automatiserings- en cultuurtraject, dat ook in 2018 nog doorloopt. Innovatie en klantgedrevenheid staat hoog in ons vaandel. Om met onze organisatie de volgende stap te maken is binnen het team Vastgoed behoefte ontstaan aan een vernieuwende, betrokken en kritische Inkoper-Contractbeheerder.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen