Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Huismeester (18 uur per week)

Werkgever
WoonCompas
Plaats
Rotterdam
Plaatsingsdatum
woensdag 11 juli 2018
Sluitingsdatum
woensdag 25 juli 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Een van de woongebouwen is Arcadia, een oud-verzorgingshuis dat recent is getransformeerd. Dit gebouw biedt naast zelfstandige woningen ook ruimte aan mensen met een hulpvraag die behoefte hebben aan een zekere vorm van beschutting (begeleid wonen) Arcadia is gelegen in de wijk 110-Morgen (Hillegersberg-Schiebroek). Het gebouw bestaat uit 119 appartementen, een recreatieruimte/restaurant, enkele bedrijfsmatige huurders en een gemeenschappelijke tuin met de naastgelegen Parkflat.

Voor woongebouw Arcadia zoeken wij voor 18 uur per week een

 

                                      Huismeester

die zorg draagt voor een prettig woonklimaat in en om de

In deze functie ben je het visitekaartje van het woongebouw. Je bent zichtbaar en benaderbaar voor bewoners. Je draagt zorg voor de leefbaarheid in het woongebouw en signaleert wat er speelt. Je bent gericht op het woongenot en tevredenheid van de bewoners. Je bent in staat om corrigerend op te treden, in overleg te treden over problemen en te bemiddelen bij lichte overlast.

Daarnaast houd je je bezig met gebouwbeheer en woningverhuur. Je bent het aanspreekpunt voor de beheerzaken en reparatieverzoeken, zowel voor bewoners als voor uitvoerders en leveranciers. Je draagt zorg voor de uitvoering ervan en het toezicht erop. Je ziet toe op de orde en netheid in en om het gebouw en je biedt de nodige service bij bijvoorbeeld kleine reparaties. Vanuit je  signalerende functie waak je over de technische staat van het gebouw. Bij woningmutaties maak je de opnamestaten, je controleert deze bij de eindinspectie en nieuwe verhuur. Je reikt sleutels uit en maakt nieuwe huurders wegwijs in hun woning en het gebouw.

Je werkt nauw samen met de collega huismeester van Parkflat en andere collega´s.

 

Wij vragen

Opleiding
VMBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Je hebt ruim VMBO werk- en denkniveau en:

  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig;

  • Je kunt prioriteiten stellen;

  • Je hebt basiskennis van automatiseringstoepassingen, zoals Microsoft Office;

  • Je bent zelfstandig en in staat tijdig terugkoppeling te geven aan collega’s;

  • Je hebt een proactieve opstelling, verantwoordelijkheidsgevoel en draagt bij aan het gezamenlijke resultaat;

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie

 Woonachtig zijn in de regio Rijnmond en in bezit zijn van rijbewijs plus auto is een pre.

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Vast
Dienstverband
Deeltijd <24 uur
Aantal uur
18 uur

Wij bieden een leuke organisatie met een enthousiast team medewerkers. Een organisatie die door de kleinschaligheid van alle markten thuis is. De inschaling van de functie is minimaal € 2.157,- en maximaal € 2.714,- bruto per maand (schaal D) op basis van 36 uur. De functie wordt voor 18 uur per week ingevuld, verdeeld over 4 dagen met in principe de woensdag vrij.

Kijk voor informatie over de organisatie op www.wooncompas.nl

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met dhr. M. van Lith, manager vastgoed, op telefoonnummer 010 – 7410040.

Heb je belangstelling stuur dan je cv en motivatie aan:

info@wooncompas.nl

 We zien je reactie graag vóór 25 juli 2018 tegemoet.

De eerste gespreksronde is gepland op 31 juli zowel overdag als in de avond en op
1 augustus in de middag.

Wij vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Kijk voor informatie over de organisatie op www.wooncompas.nl Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met dhr. M. van Lith, manager vastgoed, op telefoonnummer 010 – 7410040. Heb je belangstelling stuur dan je cv en motivatie aan: info@wooncompas.nl

Over WoonCompas

WoonCompas is een kleine woningcorporatie in de woningmarkt van senioren en bijzondere doelgroepen in de regio Rotterdam. Met een team van totaal 13 mensen werken we aan de ontwikkeling en exploitatie van woningen voor onze doelgroepen. Onze woningen zijn geclusterd in woongebouwen op verschillende plekken in Rotterdam. Daarnaast huisvesten wij bijzondere doelgroepen (zoals dak- en thuislozen, ex-verslaafden en verstandelijk beperkte mensen) via onze ketenpartners van zorg- en welzijnsinstellingen. WoonCompas heeft circa 1000 eenheden in eigendom en verzorgt daarnaast het vastgoedmanagement van circa 400 woningen.

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen