Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Nieuwe gebruiker? Registeren

 

Uitgebreid zoeken

meer vacatures

Vacatures bij woningcorporaties

Gebiedsbeheerder (m/v) 36 uur per week

Werkgever
Centrada
Plaats
Lelystad
Plaatsingsdatum
vrijdag 23 november 2018
Sluitingsdatum
zaterdag 1 december 2018

Solliciteer direct

Functieomschrijving

Als gebiedsbeheerder ben je hét aanspreekpunt voor huurders in de wijk. Signaleren, anticiperen, communiceren, evalueren zit in je bloed. Je kent de mensen en je weet wat er speelt. De gebiedsbeheerder stimuleert en enthousiasmeert huurders ook om zelf aan de slag te gaan met hun woonomgeving. Initiatieven op dit gebied worden beloond vanuit een fonds Beter Buurt Bijdrage. De gebiedsbeheerder stimuleert huurders om hier gebruik van te maken. Samen met je collega’s en onze sociale partners in de wijken draag je bij aan de leefbaarheid en een schone en veilige woonomgeving.

Wij vragen

Opleiding
MBO
Ervaring
Ervaren (3-7 jaar), Zeer ervaren (>7 jaar)

Jouw profiel

  • MBO werk- en denkniveau

  • Ervaring op het gebied van communicatie en participatie met bewoners, gesprekstechnieken en conflicthantering;

  • Goede communicatieve vaardigheden (woord en geschrift)

  • Kennis van het huurrecht;

  • Kennis van sociale regelgeving;

  • Bekend met het werken met geautomatiseerde administraties

  • Goede kennis van de interne organisatie, procedures en het woningbezit

  • Flexibel ( geen 9-5 mentaliteit)

  • Bruggenbouwer

Wij bieden

Salaris
€ 25.000 - € 55.000
Functiegroep
Woningbeheer, Wijkbeheer en Leefbaarheid
Contract
Tijdelijk
Dienstverband
Voltijds 36-40 uur
Aantal uur
36 uur per week uur

Werken bij Centrada kenmerkt zich door een brede verantwoordelijkheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is Centrada een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal F.

Contact

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Martine Klaucke, Manager Wonen, telefoonnummer 0320-239625. Enthousiast geworden? Op www.centrada.nl staat uitgebreide informatie over de inhoud van deze functie. Meteen solliciteren? Maak gebruik van de button of mail vóór 1 december aanstaande je sollicitatie met CV naar vacatures@centrada.nl. (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Over Centrada

We vinden het belangrijk dat onze woningen niet alleen staan in wijken en buurten waar mensen graag wonen en leven maar ook dat onze woningen betaalbaar blijven! We investeren daarom veel in duurzaamheid bij het toekomstbestendig maken van onze woningen. Zo zijn veel van onze woningen inmiddels voorzien van zonnepanelen en wordt binnenkort het eerste project gasloze woningen opgeleverd. Dit doen we met een talentvolle organisatie met enthousiaste medewerkers die gestimuleerd worden in zichzelf te investeren!

 

Solliciteer direct

Filter corporatie-banen